дарпане на ляво на дясно на голф 3 1.8 моно инж.
-
- Автомобил:
- Двигател:
дарпане на ляво на дясно на голф 3 1.8 моно инж.
здравейте имам голф 3 1.8 моно инж. смених предни амортисьори и започна да дърпа наляво или надясно но не постоянно а през интервал.Ходих на стенд,смених тампони на носачите.Тампоните на двигателя са перфектни .На стенда ьората казват 4е е перфектна и пак си предарпва.
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Re: дарпане на ляво на дясно на голф 3 1.8 моно инж.
valkov/ivan/ написа:здравейте имам голф 3 1.8 моно инж. смених предни амортисьори и започна да дърпа наляво или надясно но не постоянно а през интервал.Ходих на стенд,смених тампони на носачите.Тампоните на двигателя са перфектни .На стенда ьората казват 4е е перфектна и пак си предарпва.
Здрасти Колега,
Криви джанти или гуми.
Преди години с едни чисто нови китайски криви гуми много зор видях - където и да ходих на баланс все не успяваха, сменях джанти и пак същото.
Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 Yahting GT написа:valkov/ivan/ написа:здравейте имам голф 3 1.8 моно инж. смених предни амортисьори и започна да дърпа наляво или надясно но не постоянно а през интервал.Ходих на стенд,смених тампони на носачите.Тампоните на двигателя са перфектни .На стенда ьората казват 4е е перфектна и пак си предарпва.
Здрасти Колега,
Криви джанти или гуми.
Преди години с едни чисто нови китайски криви гуми много зор видях - където и да ходих на баланс все не успяваха, сменях джанти и пак същото.
Поздрави!
колега смених гумите и джантите и предарпва от време на време то не е постоянно да предарпва ми както си карам и драпне и се оправи а на десен завои задължително предарпва драпне и осфободи в 4удо сам се видял помагаи те колеги

- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Странна работа, и аз си мисля че от гумите ще е , а нещо спирачните апарати в ред ли са ти?
- kr86
- Автомобил: Golf mk2
- Двигател: 1.6 automatic 1984 year
Отиди да ти направят реглаж на наклоните. Няма от какво друго да ти дърпа така.
Пробвай в друг сервиз щом първите са ти казали че "всичко е наред".
Така казват реглажаджии дето не знаят как да си поддържат апаратурата.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
kr86 написа:Отиди да ти направят реглаж на наклоните. Няма от какво друго да ти дърпа така.
Подкрепям!
Човека сменя амортисьорите и започва да дърпа,вие го пратихте за гуми и за джанти и незнам си какво си.Което е пипано последно - то е

Много от сервизите за реглаж на предница,ги мързи да си свършат работата и отговора е "перфектно е,карай си" .Ако все пак като минеш през 2-3 сервиза ти кажат,че е префектно наистина,погледни дали лагерите на тампоните на макферсоните работят,защото ако не работят добре,пружината се усуква,като завиваш на ляво на дясно и после седи под напрежение и започва да ти дърпа колата ту на едната,ту на другата страна.Загледай се дали като въртиш волана на ляво на дясно (на едно място),пружината се усуква или си се върти спокойно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”