Мога ли да нося туба с бензин в Гърция?
- RaCeR_EmiNeM
- Автомобил:
- Двигател:
Мога ли да нося туба с бензин в Гърция?
Здравейте,утре ще пътувам към Гърция,мога ли да си взема туба с бензин в багажника?Ще направят ли някакъв проблем "гостоприемните" ни съседи?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мога ли да нося туба с бензин в Гърция?
защо ти е да носиш бензин в туба???
ако ще пътуваш вечер почти няма полиция по пътя
ако ще пътуваш вечер почти няма полиция по пътя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз винаги пътувам с туба.Не че са ме спирали.На границата са ми гледали багажника ,но никой нищо не ми е казвал.В смисъл не им знам закона ,но не съм имал проблеми.Ако ти е сефте пътуването в Гърция-когато искат да те изпреварват мини възможно най-вдясно,не обичат много да навлизат в насрещното.Гледай си ограниченията.Носи си крушки резервни,да не изгориш с луди пари за едното нищо(то и за България важи това).Внимавай с телефона,заяждат се дори за обикновенни слушалки.Признават само блутут хендсфри,но като цяло не ти трябва да говориш докато караш,също лятно време през деня се заяждат за фарове,сега зимата не знам как е,гледай другите как карат,ако масово карат без фарове през деня не ги пускай и ти.
Лек път 

- RaCeR_EmiNeM
- Автомобил:
- Двигател:
Ще купувам турбо кола от там и ако не е проблем да я прибера до тук с по-евтин бензин,че там цените са доста по-високи 
Ами ходил съм в Гърция,но само на екскурзия и то с автобус.Не ми е проблем да карам постоянно на фарове.Приговил съм блутуут хендсфри,да се надяваме,че няма да ми се налага да сменям крушки,че с моите вдигащи фарове си е цяло приключение.
Иначе за шофирането от сега съм си казал,че ще карам навсякъде по ограниченията и винаги ще оставям някоя кола пред мен за всеки случай.

Ами ходил съм в Гърция,но само на екскурзия и то с автобус.Не ми е проблем да карам постоянно на фарове.Приговил съм блутуут хендсфри,да се надяваме,че няма да ми се налага да сменям крушки,че с моите вдигащи фарове си е цяло приключение.

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Много пъти съм ходил в Гърция,но багажник не съм отварял.Само един път на връщане минах през Златоград и там ме накара да отворя багажника,нашия митничар.Явно търси контрабанда,цигари и тем подобни.Тубата с бензина не ти е проблем!Виждал съм гърци с туби,ама от онея големите(40лтр)да се прибират в Гърция.
точно сега може да ти направят проблем заради тази пиромания.. даже в бензиностанциите не пълнят туби...
- Espero
- Автомобил: Passat B4 1.9TDI
- Двигател: 1Z
Тубата трябва да е желязна и няма проблем.С пластмасова не става.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако предположим, че тубата ти е 20л, а разликата в цената на горивото между Бг и Гърция е 1.50лв, ще спестиш 30 кинта.
Успех!
Успех!
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
myrshavija написа:Ако предположим, че тубата ти е 20л, а разликата в цената на горивото между Бг и Гърция е 1.50лв, ще спестиш 30 кинта.
Успех!
А до колкото знам глобите там са извънземни...
- mimo MS
- Автомобил: Passat 1.9 131hp Passat 1.8 90hp
- Двигател: AVF 2002 RP 1991
по-добре не ако те спрат ще си я платиш доволно там 100евро си ги нямат за нищо и най им е лесно да свалят номера
- RaCeR_EmiNeM
- Автомобил:
- Двигател:
А бе тия парите като цяло си ги нямат за нищо,380евро за временни номера добре ли е?А ми разправят няма проблем да караш без номера,нали си имаш документи за собственост...
Не съм мъкнал бензин,само за инфо за колегите газ почти няма...

Сложи го в резервоара. Като вземеш другия автомобил източи колкото е необходимо като разкачиш маркуча или тръбичката, която го вкарва в инжекторите, ако става. При моното става при пълната не знам, все пак помпата е електрическа.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
като чета, RaCeR_EmiNeM се е прибрал вече...
- RaCeR_EmiNeM
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така,докарахме колата.