Маслото което мога да похваля е Кастрол Магнатек 10В-40 , закупено от колега от форума.Не знам дали ще звучи правдоподобно , но така се случи , че измъчих колата и го карах може би ... 20-на хиляди километра(TDI 1Z) , събира 4300 - 4400 мл. мисля , доливал съм два пъти , още имам малко малко в тубата (5л.).Човекът , който се грижи за колата ми досега , ми вика "тва масло на колко хиляди километра е " и ми се смее.Направих вече 3-4 смени с Вайко 10В-40 , постоянно си я вкарвам след 4000-те оборота.Интересното беше , че с Кастрола не ми правеше впечатление да работи кой знае колко тихо , но друго нищо лошо не мога да кажа за маслото

, с Вайкото е същата работа, откъм работа на двигателя , но пак не го гори , не ми присветва лампата , пък начина ми на каране е същия.След 2000-3000 км ми идва смяна , мисля да я направя и аз с Yacco.Искам обаче да питам какво мислите за така наречените масла за промиване , дето ги дават около литър ли беше , аз си купих даже и ми седи новичка , но някой ми беше казал недей...Пък исках да промивам заради забавянето с Кастрола.