stefan4o написа:Пък може и просто да не си е рязала ноктите![]()
![]()
Заради такива като вас половината коли по автокъщите са със сменена кожа на волана и скоростния лост

stefan4o написа:Пък може и просто да не си е рязала ноктите![]()
![]()
orlin4ooo написа:мой съсед който ходи в италия с автовоз за коли ( не собственик на автокъща а просто шофьор в транспортна фирма) ми е разказвал че критерия за да се качи една кола на автовоза е само да запали... а иначе за автора на темата ако имаш познат с ВАГ-КОМ отивап и ще видиш на колко километра е колата фабричната памет не може да се изтрие ( извинявам се за неточния израз но не знам точно как беше термина одометър или нешо такова ) но наистина съм на мнение че 9 бона за Голф 4 трябва да е неква супер яка тупалка че да се дадатда не говорим че бензинова кола все повече се убеждавам че не бих си взел от както мой приятел си взе Ибиза 2005 година 1.9 131 к.с за 10 000 и му дава разход 7 в града а аз с мойта 3ка и на газ давам 12
orlin4ooo написа:мой съсед който ходи в италия с автовоз за коли ( не собственик на автокъща а просто шофьор в транспортна фирма) ми е разказвал че критерия за да се качи една кола на автовоза е само да запали...
malinakis написа:та моят съвет е повече да гледаш в какво състояние е колата, а не колко е изминала
hooligan_sk написа:Колата изглежда интересна, трябва да се види. Може да е реална, а дори и да е въртяна, пак може да е на малко километри. Шофьорската врата ми се струва по-светла - пак нищо не значи.
Колегата отгоре кърти с редовия VR6 в голф4
kris11 написа:A: "Колата е докарана на ход от Швейцария .............
.....Колата е напълно обслужена преди да напусне Германия.." ?
швейцарец ходи до Германия за облужване на автомобила
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта