Два часа ровя в нета и не мога да открия актуална информация за стъклени тухли.
Някъде четох за Практикер, другаде за Баумакс, но никъде не откривам цени и модели.
Моля, ако някой е запознат, нека сподели откъде мога да купя, начин на монтаж и подробности.
От къде мога да купя стъклени тухли
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Re: От къде мога да купя стъклени тухли
Бриколаж имат. За цени не знам- по спомен 3-4лв (но не съм много сигурен, купувах преди 2 години за обект). Начин за монтаж- лепене с силикон или конструкция с летвички. В брикото ще ти го покажат нагледно всичко необходимо според това за какво точно ти трябват и с какви размери ще е стеничката която ще изграждаш.
Мерси колега, но в Бриколаж парите ги нямат за нищо, продават винтове на брой
Търся вносител, производител или магазин с нормални цени...

Търся вносител, производител или магазин с нормални цени...
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това намерих с гугъл :
http://www.djiabg.com/bg/glass-blocks.html
http://www.djiabg.com/bg/glass-blocks.html
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Преди няколко месеца клиенти купуваха от практикер и бяха около 4лв бройката,но да ти кажа качеството хич не е добро....лепат се с специално лепило за стъклени тухли като бял теракол изглежда....преди време колегата е лепил някакви други който са били с много по добро качество и цена около 6лв за брой....
гледай тухлите ако трябва една по една,да няма дефектни,или се разбери да ги замениш ако има олюпени или счупени
гледай тухлите ако трябва една по една,да няма дефектни,или се разбери да ги замениш ако има олюпени или счупени
-
- Автомобил:
- Двигател:
Темата е малко стара, но и аз си задавах същия въпрос преди няколко месеца и беше голяма мъка докато намеря.
Ако търсиш нещо красиво и квалитетно, вариантът е италиански тухли. Преди два месеца правих преграждане с такива и съм много доволна. Моделът е такъв, че през тях не се вижда, но осветяват много красиво. Имат и добра звукоизолация. продават ги в магазин "Джия" /Мараци/ на бул. Черни връх. Цената им първоначално беше 7лв. бр., сега вече е 11. На мен ми остана един цял квадрат, който продавам на старата цена заедно с кръстачките подарък.
Ако трябват още, има ги налични в магазина на новата цена.
И при подбора на майстор трябва да се внимава, защото има доста тънкости. На мен няколко ми отказаха, понеже аз правих цяла стена с врата, но намерих читав човек и съм много доволна как стана.
Ако търсиш нещо красиво и квалитетно, вариантът е италиански тухли. Преди два месеца правих преграждане с такива и съм много доволна. Моделът е такъв, че през тях не се вижда, но осветяват много красиво. Имат и добра звукоизолация. продават ги в магазин "Джия" /Мараци/ на бул. Черни връх. Цената им първоначално беше 7лв. бр., сега вече е 11. На мен ми остана един цял квадрат, който продавам на старата цена заедно с кръстачките подарък.
Ако трябват още, има ги налични в магазина на новата цена.
И при подбора на майстор трябва да се внимава, защото има доста тънкости. На мен няколко ми отказаха, понеже аз правих цяла стена с врата, но намерих читав човек и съм много доволна как стана.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”