Хайде честито тогава. Да не забравиш да пишеш в оная дългата тема за разхода на газ после, след като я засечеш разбира се. На какъв модел ГИ си се спрял?
За Фобоса-твърдо да,само гледай кои и как ще ти го монтират!В много от случаите обещанията са много!След като се хванеш,...практиката показва друго ,гледат да те прецакат с времето, качеството на монтажа ,с настройките и гаранционната поддръжка!Нищо лично към никого!
Е уж там в Горна Баня мисля да ходя. Колега слага там на някакъв Сценик и е доволен за сега. Ама то как да знаеш кой и как го монтира. Не ми е брат или братовчед, за да имам доверие и т.н. Аз дори и да съм там така и така нищо не разбирам. Дето се вика и на главата 5 часа да му вися все тая. Ще слагам на мястото на резервната гума, че да не ми се загуби багажника поне.
Не се занимавай с братя или братовчеди, особено пък с познати... Там най-много ще претупат работата. По-добре си плати като поп, но да ти се свърши качествено услугата
Сложих днес системата ФОБОС1. Бутилка на мястото на резервната гума 24 лтр. За сега е пушка. Снимки, май няма смисъл да правя. Не е нещо невиждано. хехе След време ще дам отзиви за разхода.
За сега още не мога да кажа, а и според мен трябва да се минат поне 1000 км. , за да може да се определи някакъв разход. Когато имам инфо за това, ще споделя. Превключва предполагам на 50 градуса. Поне така изглежда. Малко след като отлепи стрелката. Точно, след като мине първите 3 деления, които са залепени едно за друго.
прочетох по темата, някои мнения. и искам да попитам за съвет, за POLO '98 двигател AEE 1.6 8 клапана, подходящ ли е ГИ FOBOS 2 . а също така възможно ли е ползването на обикновена АГУ , и какви са й недостатъците спрямо ГИ
Ти в колко теми ще питаш за АГУ? И тук ли да ти кажа, че не е желателно за потребители под адвансъд левъл с газовите уредби? Това, че из форума има 2 или 3 човека, дето карат сравнително нови автомобили с пластмасови колектори и са доволни не значи, че и теб ще те огрее същото щастие. Разликите в цените и без това не са фрапиращи, да не говорим, че при ГИ има шанс да си избиеш разликата след някакъв пробег.