Бюджета ми е около 4500 - 5000лв., за да има и след това за обслужване.
Търся си голф 4 да закупя
Търся си голф 4 да закупя
Реших да се присъединя към "голфаджиите"
и се спрях на голф 4 1.9тди. Смятам да се разходя до Дупница и региона на Враца, за да видя на живо какво се продава там. От доста време гледам обявата на колега от форума, продаващ тази кола viewtopic.php?f=44&t=299348 и искам да ви попитам дали някой е ходил на живо да я гледа, за да изкаже мнение дали си заслужава или не.
- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
Re: Търся си голф 4 да закупя
Колега, не искам да те отчайвам, но за тези пари читава кола трудно ще намериш...
Още повече на посочените от теб места
Още повече на посочените от теб места
- Romboni_kr
- Автомобил: Mk3 Gti
- Двигател: ABF
Напълно съм съгласен с колегата за тези пари и от тези места трябва голям касмет да оцелиш нещо читаво...
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Първо форумните обяви прегледай - неизвестните при покупка ще са в пъти по-малко от тези при покупка от Дупница
дежурните :
карана е от баба , на реални километри е, италианка е , но е поддържана редовно в сервиз на vw /ский колко печати има в сервизната книжка/
дежурните :
карана е от баба , на реални километри е, италианка е , но е поддържана редовно в сервиз на vw /ский колко печати има в сервизната книжка/

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Според мен 4500лв. си е съвсем прилична сума за кола на 12-13г. , а и вече пазара е наситен с 4-та серия на Голф . Просто трябва много да се внимава и да се оглежда всичко , и най-вече - да имаш късмет
!
Ами аз търся от няколко месеца вече. До септември миналата година имах А4 1З двигател и за това ги оглеждам доста детайлно колите, и затова не съм си взел до сега. Просто ми беше интересно за този голф от форума, който се продава, защото на снимки изглежда добре, но двигателя му в какво състояние е ще се види явно другата седмица.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:Според мен 4500лв. си е съвсем прилична сума за кола на 12-13г.
Даже й е много, за масова кола като Голф, еле пък в условията на криза
Колега, късмет и успех в покупката

5к си е напълно нормална цена,като после ще сложи задължително още 1к за консумативи и с някое леко ремонтче ще му легне към 6-7к 

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни
Може би е нужно уточнение
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни
Може би е нужно уточнение, предполагам за автора на темата е важно колко реално би трябвало да струва колата , не баджо как се е олял като е пуснал цената в Мобиле
. Те тези цени реално са долу-горе (X-1000)лв .
Ма ти ли решаваш колко да струва или пазара в Европа ? Иди им обесни на жабарите че тия изтъбушени голфове струват макс 1000 евро че само ма занимават с глупости деа, не разбирам що им искат по 2000+ евра кат е на 15 години барака

- hooligan_sk
milmar написа:hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни
Може би е нужно уточнение, предполагам за автора на темата е важно колко реално би трябвало да струва колата , не баджо как се е олял като е пуснал цената в Мобиле
Не си прав. Няма такова нещо "колко трябва да струва". Колата струва толкова за колкото се продава и нито лев по-малко. Най-масовите сделки за тези коли са на около 5500лв. Те са доста масови, инетересувам се и знам. За 4,5К се купува 1,4 или тунингован 1,8Т. Не че не можеш да си купиш и ТДИ - за можене - може. Но не е добра идея поради редица особености на тези двигатели

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
kunev написа:Реших да се присъединя към "голфаджиите"и се спрях на голф 4 1.9тди. Смятам да се разходя до Дупница и региона на Враца, за да видя на живо какво се продава там. От доста време гледам обявата на колега от форума, продаващ тази кола viewtopic.php?f=44&t=299348 и искам да ви попитам дали някой е ходил на живо да я гледа, за да изкаже мнение дали си заслужава или не.
Колега Враца я заобикаляй по-отдалечко, нищо против града и хората (имам мн приятели от Враца), но повечето търговци от Враца вкарват от южна Италия, познавам и доста от момчетата които им събират долу колите и трябва да ти кажа че колите които се купуват първо са карани на север след 200 000км ги купуват южняците въртят километрите стягат ги и ги продават в южна Италия, там се карат още известни километри и като почне да се разпада заминава за БГ
Колите от южна Италия направиха лошото име на "италианките" в БГ
А и долу на юг карат като на родео а улиците им са по-зле от софийските

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
hooligan_sk написа:milmar написа:hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни
Не си прав. Няма такова нещо "колко трябва да струва". Колата струва толкова за колкото се продава и нито лев по-малко. Най-масовите сделки за тези коли са на около 5500лв. Те са доста масови, инетересувам се и знам. За 4,5К се купува 1,4 или тунингован 1,8Т. Не че не можеш да си купиш и ТДИ - за можене - може. Но не е добра идея поради редица особености на тези двигатели
Не съм съгласен с това ти твърдение. То важи само за нови автомобили (там имаш фиксирана цена) и то невинаги. При колите има един фактор, който се нарича търсене. Той е вследствие на доста други - качество, състояние на колата и т.н. Т.е. според мен за колите втора ръка е вярно - "Една кола струва точно толкоз, за колкото СЕ продаде", а не толкоз, колкото й иска продавача. Аз може и 3000 лева да искам на моя кош, ама като реално ми дойде някой с 1000 лева и аз му я дам, то реално, колко струва колата? 3000 лева? 2000 лева? Или 1000 лева?

- hooligan_sk
stefan4o написа:hooligan_sk написа:milmar написа:hooligan_sk написа:ТДИ-ките вървят средно около 5500лв. Тези от 98-99г. За 4500лв има няколко... но са силно не препоръчителни
Не съм съгласен с това ти твърдение. То важи само за нови автомобили (там имаш фиксирана цена) и то невинаги. При колите има един фактор, който се нарича търсене. Той е вследствие на доста други - качество, състояние на колата и т.н. Т.е. според мен за колите втора ръка е вярно - "Една кола струва точно толкоз, за колкото СЕ продаде", а не толкоз, колкото й иска продавача. Аз може и 3000 лева да искам на моя кош, ама като реално ми дойде някой с 1000 лева и аз му я дам, то реално, колко струва колата? 3000 лева? 2000 лева? Или 1000 лева?
За това казвам средно около 5500лв. За това казвам и че може да си купи и за 4500, намират се - но не съветвам

Aprilia написа:kunev написа:Реших да се присъединя към "голфаджиите"и се спрях на голф 4 1.9тди. Смятам да се разходя до Дупница и региона на Враца, за да видя на живо какво се продава там. От доста време гледам обявата на колега от форума, продаващ тази кола viewtopic.php?f=44&t=299348 и искам да ви попитам дали някой е ходил на живо да я гледа, за да изкаже мнение дали си заслужава или не.
Колега Враца я заобикаляй по-отдалечко, нищо против града и хората (имам мн приятели от Враца), но повечето търговци от Враца вкарват от южна Италия, познавам и доста от момчетата които им събират долу колите и трябва да ти кажа че колите които се купуват първо са карани на север след 200 000км ги купуват южняците въртят километрите стягат ги и ги продават в южна Италия, там се карат още известни километри и като почне да се разпада заминава за БГ![]()
Колите от южна Италия направиха лошото име на "италианките" в БГ
А и долу на юг карат като на родео а улиците им са по-зле от софийските
Абсолютно вярно. + на тези от южните части е че винаги имат работещ климатик
А във Враца освен това имат навика да сглабят 3в1 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”