melyo79 написа:Колеги някой да знае да се разпродава Пасат B4 на части че ми трябва спешно амортисьор,че положението е![]()
![]()
преден - заден?
melyo79 написа:Колеги някой да знае да се разпродава Пасат B4 на части че ми трябва спешно амортисьор,че положението е![]()
![]()
doubledTSI написа:melyo79 написа:Колеги някой да знае да се разпродава Пасат B4 на части че ми трябва спешно амортисьор,че положението е![]()
![]()
преден - заден?
nero написа:Има ли някой Златна клубна карта на МТЕЛ ???
azrod написа:Привет, някой знае ли къде в Пловдив могат да ми избработят метален печат с малък диаметър 3-6 мм с гравиране две букви на него ? Предполагам, че може на лазер да се гравира, но знам ли)))
ifcho написа:колеги на изхода за асеновград към пловдив сложиха камера. до колкото знам и на другите изходи на града са сложили но не съм минавал от там и не съм ги виждал, така че внимавайте на влизане в асеновград
pro написа:Някои да предложи от къде да си взема акомулатор ? трябва ми нещо от порядъка на 90-100А ако имате отстъпка някаде ще е супер
azrod написа:ifcho написа:колеги на изхода за асеновград към пловдив сложиха камера. до колкото знам и на другите изходи на града са сложили но не съм минавал от там и не съм ги виждал, така че внимавайте на влизане в асеновград
Тя тая камера мисля е на общината и снима непрекъснато, а не за спийд провинения
gyleto написа:Колеги, миналата седмица са откраднали бившата кола на един колега, сега е на един мой приятел, ако я видите, помагайте, обявена е за издирване.Червен голф 2 широка броня 1,6 EZ стикер за газ,миналата година боядисван,в момента с бели джанти 14-ки,форумен стикер на задният прозорец http://www.facebook.com/photo.php?fbid=154326161260193&set=a.152667671426042.32121.100000484297113&type=3&theater
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта