Щом вече и в Ямбол почна да трупа, и имайки предвид че това е първия по сериозен сняг за тази зима, направо съчувствам на тези с код "червено"! Току що паркирах по добре колата на тротоара, и мисля да повървя малко пеша, тъй като не съм съвсем убеден в качествата на няколко годишните ми зимни гуми!
Johnny_Brawo написа:В София хубаво взе да поспира снега, някой от Стара Загора, Казанлък, Пловдив ?! Да видим утре ще се пътува ли , няма ли
В Ст.Загора вали от 5 сутринта, и досега не е спирало. На моменти има ужасен вятър и има навявания, на места снежната покривка е около 15-20-25 см. , другаде е към 5 см. Улиците са непочистени, но за момента това не е повод за тревога, предвижването не е толкова голям проблем, стига да си с хубави зимни гуми.
Варна е некъв ужасТ, заледено навсякъде, навявания , закъсали коли, автобуси, бусове ... Магистралата не са я мръднали въобще! А, и е много студено, преди малко термометъра на изчислителния център показваше -7 , вечерта ще паднат още, а за утре го дават некви -10 -15, тези хора наред ли сааа ?