dready написа:landwarrior написа: след около 25-30 години и то при стабилен ръст на икономиката
Ти направи най точната прогноза.То не се знае след 10 години дали ще има ЕС ,ти отиде на 30 години.Всеки кадърен да ходи и да работи в чужбина.Аз лично ще съм много благодарен като влезем ,защото няма да ходя на море на нашето циганско черноморие ,където плащам чадър сутрунта ,отивам да обядвам и следобяд пак плаща, чадър.Ще си взема колата и в Гърция.Има доста минуси ,но ще има и доста плюсове,.
глей ся ,аз прогноза никва не съм направил ,това го каза некъв социолог/политолог вчера по НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ,ти щом се кефиш че ще може да ходиш на море в Гърция ,кефи се

,живи и здрави да сме ,след 1 години на същата дата пак да има тема за ЕС тук в форума да видя тогава как ще мислиш .
П.П тъй като съм живял няколко години в Ит (в момента леля ми и цялото и сем е там ),имам приятели италиянци -преди време с един се чухме в кю то и го питам ,''добре бе Филипо как е сега след като сте част от Европа,и с с еврото '' отговора му беше следния ''
Преди вземах 3.000.000 италиянски лири заплата (това бяха около 3000ДМ) след като вкараха еврото -получавам 1500евро ,квартирата ми беше 450.000лири(450ДМ) сега е 450евро ,кафето ми беше 1.000лири(1дм) сега е 1евро ,имам жена и три деца и никой освен мен не работи ,и живеем в бедност и по зле от преди '' имам още много да разказвам за това което съм чул от мой приятели но ме мързи да пиша