Неможе да запали голф 3 2Е !
- gasoline.in.blood
- Автомобил: MK3 GT
- Двигател:
Re: Неможе да запали голф 3 2Е !
въздуховодите ги погледнах , Да здрави са...незнам може би е намокрила нещо , но незнам чудно ми стана и на мен
- krasi_v
- Автомобил:
- Двигател:
6том е запалила яко газ и нема а се пла6и666666
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Колега как е колата правила ли е проблеми пак ?
Колега на
1място провери:бубината,после отиди отвори багажника,дигни мукета и отдолу има един капак с три болтчета отвъртиги и отдолу е бензиновата помпа от там има 4 кабела 2 по дебели и 2 по тънки тези по дебелите единия е кафяв а другия е червен и ако имаш мултициет провери колко ток достига когато врътнеш на стартер трябва да сте 2-ма човека
Успех!!!
1място провери:бубината,после отиди отвори багажника,дигни мукета и отдолу има един капак с три болтчета отвъртиги и отдолу е бензиновата помпа от там има 4 кабела 2 по дебели и 2 по тънки тези по дебелите единия е кафяв а другия е червен и ако имаш мултициет провери колко ток достига когато врътнеш на стартер трябва да сте 2-ма човека
Успех!!!
- gasoline.in.blood
- Автомобил: MK3 GT
- Двигател:
за сега не...
да се надявам всичко да е наред
Колега да ти кажа и на мойта така стана пали си но на изнанадолно едва набира 100km/h на газ и на бензин го прави това.Както я карах одеве и изгасна на газ пали дадеш гас и изгасва на бензин не гасне но не набира.А и да спомена на пръскалките ми се беше спукал маркуча който отива за праскалката от пасажерската страна и го бях свалил и одеве забравих че е спукан и съм го махнал и пръснах и от тогава колата почна да дава ядове сигорно бубината се е намокрила 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”