та всички тея коли, които в момента са на инвалиди, след 1. януари 2007 би трябвало да може да се купят , без да се плаща мито нали така?
да не стане щом са внесени преди митото да е било отпаднало. ще плащате?

Мисля си нещо за колите на инвалиди, дали съм прав?
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
то първо със сигурност трябва да се чуе дали отпада акциза и ДДС -то и дали ще има други такси''тупалки'' ,пък после мислете за инвалидните коли и митото .Да не говорим че вашите коли са внесени преди този закон(какъвто ще и да е той) по същата логика аз мисля да си искам да ми върнат 2600лв мито след 01.2007 

- iceberg
- Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
- Двигател: BMM 2009
Уважаеми колеги, аз лично съм на мнение че да се вкара кола в момента на инвалид си е чиста набутвация! Защо ли? Ами защото след 1.1.07 намя да има ддс. Просто изчакайте някой друг месец отколкото алтарнативата да тръпнете 3 години да не се случи нещо на инвалида.
Единствено сте на далавера ако вкарвате нещо произведено извън Европа. Доколкото си спомням май се гласува за отмяната на вноса с преференции от инвалиди на мпс-та и ако не се лъжа или е в сила или ще влезе от 1.1.2007
Единствено сте на далавера ако вкарвате нещо произведено извън Европа. Доколкото си спомням май се гласува за отмяната на вноса с преференции от инвалиди на мпс-та и ако не се лъжа или е в сила или ще влезе от 1.1.2007
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”