проблем с вибрации в купето

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
senol_1990
Автомобил:
Двигател:

проблем с вибрации в купето

Мнениеот senol_1990 » Пет 27 яну 2012 21:25

колеги искам да ви задам един въпрос . Предварително ви благодаря , начи въпроса ми е че до преди 2 дена нямах никакви проблеми със работа на двигателя и вибрации р и след като заваля сняг и студ . Волана и купето почнаха да вибрират дразнещо , но като подам газ на свободна спира да вибрира , но като работи на обороти вибрациите продължават . Какъв ли е проблема ????

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с вибрации в купето

Мнениеот Dizel_fen » Съб 28 яну 2012 7:48

Проблема е ,че уплътненията на вратите за замръзнали и са се разширили и има луфтове по вратите! Притисни вратата на пасажера отпред когато работи колата и ще видиш ,че вибрациите ще намалеят!Водата има свойството когато замръзне да се разширява-точно там ти е проблема!

senol_1990
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот senol_1990 » Пет 17 фев 2012 20:48

вратата на пасажера ? ще можели снимков материал да споделиш , или по - детайлно да ми обясниш

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 18 фев 2012 15:54

А може просто някъде по тампоните на изпускателната система да е станала буца лед и да предава вибрациите на купето :idea: На мен след каране при едно затопляне когато всичко беше киша на другата сутрин като запалих колата все едно Уазка запалих,бръмчи и всичко вибрира все едно двигателя е без тампони :shock По средата на ауспуховата тръба има едно място като тунел с греда отдолу и това се напънило с киша после замръзнало ,ръчках колкото можах с едно желязо и се пооправи но напълно изчезна като поотпусна малко студа и се размекна та да падне !

senol_1990
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот senol_1990 » Съб 18 фев 2012 18:20

бях я водил на майстор и той ми каза че самия ауспус се е разместил на страни т.е не е на центъра и затова са били вибрациите .

Върни се в “Дизелови агрегати”