Монтаж на броня за Голф 2
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Монтаж на броня за Голф 2
Здравейте.Искам да сменя тесните брони с широки.Задната широка си е с основата.Предната обаче не е.Въпросът ми е може ли да взема основата от тясната предна броня и да я сложа на широката или трябва от някоя морга да търся?
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Re: Монтаж на броня за Голф 2
в морга трудно ще ти дадат само основата-другият вариант е с коларски болтове но не е хубаво...
- boraks
А от тясната броня немога л ида сваля основата и да я сложа на широката?
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
разли4ни са--това имах напредвид..може но трябва бронята да е захванеш с коларски болтове...ако ти харесва така деистваи..
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Има и друг начин
Фиксираш я и пълниш разликата със строителна пяна да напълни кухината между гредата и бронята
НЕ СЕ УВЛИЧАЙ със пяната че се разширява. Преди да сложиш пяната хубаво изчисти гредата за да залепне добре пяната към нея 
- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
Моята преди време я правих така, но после си намерих широката греда и я подмених. Отвътрешна страна на бронята има едни издатъци където се навиват видийките, намазваш ги добре с грес и налагаш тясната греда отгоре, за да се отпечата греста на гредата и после където е отбелязано му биеш един център, после пробиваш и си навиваш видийките.
- boraks
Колеги благодаря ви много за помощта, която ми оказвате:) Днес получих от Пазарджик и последната част от предната броня- ножа.Купих обаче нормалния, че за широкия искаха 50 лева 
-
Pimp My Golf
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги.Първо се извинявам, че повдигам толкова стара тема, но и аз изпаднах в безисходица.
И аз реших колкото и банално да звучи да премина от тесни към широки брони.Да обаче се оказа, че броните са ми голи голенички нито предната има основа нито задната.Та въпросът ми е има ли някакъв шанс да се намерят само основите?
Но основният ми въпрос е какви точно са частите, които са небходими за поставянето на широките брони.Питам, защото всеки ми казва различни работи и се обърках съвсем.
Последното което ми казаха е, че ми трябва:
Основа (тя е ясна),някакви си рогчета и водачи за широка броня.Та моляви кажете ми така ли са нещата или не.Ако има грешки моля да ме поправете.
И аз реших колкото и банално да звучи да премина от тесни към широки брони.Да обаче се оказа, че броните са ми голи голенички нито предната има основа нито задната.Та въпросът ми е има ли някакъв шанс да се намерят само основите?
Но основният ми въпрос е какви точно са частите, които са небходими за поставянето на широките брони.Питам, защото всеки ми казва различни работи и се обърках съвсем.
Последното което ми казаха е, че ми трябва:
Основа (тя е ясна),някакви си рогчета и водачи за широка броня.Та моляви кажете ми така ли са нещата или не.Ако има грешки моля да ме поправете.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Да не те подведа, ама освен основата мисля, че има разлики и в държачите отпред. За задните не зная. При тясната броня държачите отпред са кръгли, докато при широката мисля бяха нещо като елипсовидни.
- boraks
stefan4o написа:Да не те подведа, ама освен основата мисля, че има разлики и в държачите отпред. За задните не зная. При тясната броня държачите отпред са кръгли, докато при широката мисля бяха нещо като елипсовидни.
\
Здрасти, аз миналата година успях да сменя тесните с широки. Предната броня я направих със старата основа(от тясната) Махаш самата предна броня, основата си остава на колата. След това малко трябва да си поиграеш с мигачите (малко да изкривиш гнездата), защото няма да съвпаднат с бронята понеже са по-малки от другите. След това слагаш широката броня на основата. Аз имах няколко дупки на основата, пробих бронята,сложих винтове и най-долу посредата две свински опашки и колата заспа. Задната броня я сложих с новата основа. Ще трябва да си намерип иначе трудно ще стане. Разликата там е по-голяма. Та намираш основа( по могрите, слагаш я на бронята, чупиш страничнитеводачи до половината, и пак с винтове. Това е.
- stefan4o
Аз мислех, че иде реч за кадърен монтаж. А не с коларски болтове, самонарезки и свински опашки. Като видя кола с пробити брони и навити болтове на тях 

-
Pimp My Golf
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги определено не искам да правя самоделски истории.Видът се променя и изобщо нещата не изглеждат както трябва.Друго си е готова завършена част и просто си я поставяш.Иначе благодаря на колегата за предложението все пак.
И още нещо едния колега спомена държачи а другия водачи.Тук искам да ми обясните предназначението на двете части (макар ,че се досещам ама все пак
)И още нещо да попитам държача стои на бронята нали, а водача е на колата.Или се бъркам 
И още нещо едния колега спомена държачи а другия водачи.Тук искам да ми обясните предназначението на двете части (макар ,че се досещам ама все пак
- stefan4o
Номер 8 от схемата е ДЪРЖАЧ. Пишат го holder. От английски знаеш какво значи. Водачи на бронята мисля, че няма.
На втората схема се вижда ясно разликата в държачите. При широката броня НЕ е кръгъл, като при тясната.
На втората схема се вижда ясно разликата в държачите. При широката броня НЕ е кръгъл, като при тясната.
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Намери си оригинална греда за широката броня,и евентуалнодържачите отстрани които стоят на калниците.Дори и със тези консумативи,пак има вероятност да не стои добре на колата,но поне ще знаеш,че си сложил всичко както трябва.
- stefan4o
Също така и веждите са по-различни при тясна и широка броня. При тясната нямат продължение към бронята, а при другата - имат. Т.е. лесно мога да позная една кола дали е с насадени брони, само като й видя веждите на калниците
Ако искаш всичко да е тип-топ трябва и вежди да сложиш 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”