Вибриращ педал на съединителя - пасат 1.9 ТДИ 110 коня
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вибриращ педал на съединителя - пасат 1.9 ТДИ 110 коня
Здравейте колеги искам и аз да се похваля с новата ми придобивка която си купих преди месец,а тя е пасат 1.9 ТДИ 110 коня.За сега сьм изклучително доволен от този автомобил та исках да ви питам за едно не6то което ми направи впечатление,от6те като я копувах,а то е педала на сайдинитела вибрира при допиране с крак но колата нито тресе нито ни6то та вьпроса ми е проблем ли е това и ако е какво може да се направи знам 4е е с демферен сьйдинител и така нататак прсто не сьм информиран за това благодаря ви предварително

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Вибриращ педал на сьйдинителя
евентуално демферен маховик
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Колега при всяка кола която е с хидравличен съединител е така .... и при мен е така и при всички останали и аз когато купих колата съединитела вибрираше леко при лек допир с крака, всичко е нормално няма за какво да се притесняваш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Bлагодаря ви за отговорите ве4е с1м по спокоен

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Sashko_Trg написа:Колега при всяка кола която е с хидравличен съединител е така .... и при мен е така и при всички останали и аз когато купих колата съединитела вибрираше леко при лек допир с крака, всичко е нормално няма за какво да се притесняваш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Sashko_Trg написа:Колега при всяка кола която е с хидравличен съединител е така .... и при мен е така и при всички останали и аз когато купих колата съединитела вибрираше леко при лек допир с крака, всичко е нормално няма за какво да се притесняваш.
Един от първите въпроси които задава всеки седнал за пръв път в такава кола,и аз го зададох като купих голфа-вече 130 000км си пулсира все така

Много точно казано!
Към автора на темата-личи си ,че не си ходил много в часовете по български език в основното училище.Тук задаваме въпросите си грамотно и искаме грамотни отговори.Затова форума е страхотен.

- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Re: Вибриращ педал на съединителя - пасат 1.9 ТДИ 110 коня
И при мен беше същото
Когато преди 4 месеца си взех пасата и като го карах за първи път вибрираше и си викам тука нещо не е наред, но вече съм свикнал и даже не усещам вибрации - всичко си е ток и жица карай и си свиркай 

- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен е така леки вибрации(пасат афн),но ми направи впечатление,лятото не я карах близо две седмици,и вибрираше малко повече,но след някои друг километар 5-10км. почети не се усеща,та мисалта ми е ,че се овеличават вибрациите ,като не се кара колата,аз тогава ходих до един сервиз и ми казаха и те нормално е това.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Svetlioman написа:и при мен е така леки вибрации(пасат афн),но ми направи впечатление,лятото не я карах близо две седмици,и вибрираше малко повече,но след някои друг километар 5-10км. почети не се усеща,та мисалта ми е ,че се овеличават вибрациите ,като не се кара колата,аз тогава ходих до един сервиз и ми казаха и те нормално е това.
Чета два автомобилни форума,и се опитвам да сметна в кой форум са по-НЕГРАМОТНИ!!!
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
kn9453 написа:Svetlioman написа:и при мен е така леки вибрации(пасат афн),но ми направи впечатление,лятото не я карах близо две седмици,и вибрираше малко повече,но след някои друг километар 5-10км. почети не се усеща,та мисалта ми е ,че се овеличават вибрациите ,като не се кара колата,аз тогава ходих до един сервиз и ми казаха и те нормално е това.
Чета два автомобилни форума,и се опитвам да сметна в кой форум са по-НЕГРАМОТНИ!!!
И в кой са по-негорамотни ?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен педала на съединителя е така,и мисля да сменя тампон на скоростите!Знам го,че е за смяна на 100% ама пусти 150++ лв за оригинален и то в Шкода...вав Vw-190лв
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
deversant написа:И при мен педала на съединителя е така,и мисля да сменя тампон на скоростите!Знам го,че е за смяна на 100% ама пусти 150++ лв за оригинален и то в Шкода...вав Vw-190лв
Кой тампон този при моторния отсег отляво ли или отдолу кучешкия кокал ?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
deversant написа:И при мен педала на съединителя е така,и мисля да сменя тампон на скоростите!Знам го,че е за смяна на 100% ама пусти 150++ лв за оригинален и то в Шкода...вав Vw-190лв
И как точно мислиш че смяната на тоя тампон ще повлияе на тупкането на педала на съединителя ??
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
И аз така мисля.Разковничето е там!Хубаво да го сменя,ама ще почнат други вибрации с новия тампон.Другите тампони стари...Нов бардак със старите...
Върни се в “Дизелови агрегати”