Браво сандо супер са станали и аз мислех отдавна да направя моите с лупа но се отказах предпочетох да мина на хелла с лупа успех ще се радвам да се виждаме тази година по съборите
Ще видиш светлина и ти най накрая Аз преди дни със задоволство открих че късите ми светят в пъти по-добре от тези на Ауди А6 quattro нам коя си година със фабрични лупи и ксенон Нищо че съм с ксенон за 100 лева и фарове на 20 години
Кажи наистина как е положението пред колата с включени къси светлини, защото тези, които колегата беше качил горе на Тойотата светят буквално като габарит. Иначе визията е 10-точки, много готини фарчета се получиха.
Благодаря ви за хубавите думи,колеги Лупите ги пробвахме още докато бяха само лупи директно от акумулатора и на пътя.Светеха много добре в смисъл разстилаха светлината по пътя и се виждаше ясна черта(която при депото я нямаше особено). Иначе са в перфектно състояние,от вътре никела им е много запазен.Като ги монтирам като се постопли времето ще шракна няколко снимки.Със ксенон 5000 к. ще са