от кой клас спря да посещаваш даскалото не разбрахмеw3sky написа:какво то4но не разбрахте!

от кой клас спря да посещаваш даскалото не разбрахмеw3sky написа:какво то4но не разбрахте!
Cern Swiss написа:от кой клас спря да посещаваш даскалото не разбрахмеw3sky написа:какво то4но не разбрахте!
w3sky написа:Cern Swiss написа:от кой клас спря да посещаваш даскалото не разбрахмеw3sky написа:какво то4но не разбрахте!
хахахах мх..... аиде без обиди а питам
Bucket написа:w3sky написа:Cern Swiss написа:от кой клас спря да посещаваш даскалото не разбрахмеw3sky написа:какво то4но не разбрахте!
хахахах мх..... аиде без обиди а питам
//off
Извинете, но правописа ви е под всякаква критика...
Просто не е редно, човек да няма идея къде е и или й, да използва 6 вместо ш или да няма идея какво са препинателни знаци!
push написа:така е в тоя форумполовината юзъри са даскали по бел
nikson85 написа:И какво не му харесвате на таблото на голф 3 ? Супер си е модела на тройката. Друго си е оригинала. Аз съм на мнение, че от оригинала по-хубаво няма.
w3sky написа:nikson85 написа:И какво не му харесвате на таблото на голф 3 ? Супер си е модела на тройката. Друго си е оригинала. Аз съм на мнение, че от оригинала по-хубаво няма.
съгласен сам колега и на мен ми харесва но просто като видях 3ка с табло от мк4 сега искам и аз да си го направя така много ми харесва
nikson85 написа:w3sky написа:nikson85 написа:И какво не му харесвате на таблото на голф 3 ? Супер си е модела на тройката. Друго си е оригинала. Аз съм на мнение, че от оригинала по-хубаво няма.
съгласен сам колега и на мен ми харесва но просто като видях 3ка с табло от мк4 сега искам и аз да си го направя така много ми харесва
На мен само на двойката таблото не ми харесва, защото е едно квадратно, но са биле хубави едно време. На тройката и на четворката таблата са красиви. Единственото нещо е , че на четворката километража и волана са по-красиви от на тройката, само това впечатлява. Може само да смениш волана и километража и си ти.
w3sky написа:nikson85 написа:w3sky написа:nikson85 написа:И какво не му харесвате на таблото на голф 3 ? Супер си е модела на тройката. Друго си е оригинала. Аз съм на мнение, че от оригинала по-хубаво няма.
На мен само на двойката таблото не ми харесва, защото е едно квадратно, но са биле хубави едно време. На тройката и на четворката таблата са красиви. Единственото нещо е , че на четворката километража и волана са по-красиви от на тройката, само това впечатлява. Може само да смениш волана и километража и си ти.
Значи аз точно това питах как се сменя километража на голф 3 с на голф 4 и как става колега може ли повеа4е информация за да не сменям таблото гледам 4е явно до сега само ти 6те знаеш![]()
nikson85 написа:w3sky написа:nikson85 написа:w3sky написа:nikson85 написа:И какво не му харесвате на таблото на голф 3 ? Супер си е модела на тройката. Друго си е оригинала. Аз съм на мнение, че от оригинала по-хубаво няма.
Значи аз точно това питах как се сменя километража на голф 3 с на голф 4 и как става колега може ли повеа4е информация за да не сменям таблото гледам 4е явно до сега само ти 6те знаеш![]()
той по-горе колегата е посочил линка за това как става и не е лесна работа ,ако не си на ти с тоците.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта