проблем с бравата на голф4
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
проблем с бравата на голф4
здравейте.ето какво стана.преди време ми беше изгоряла лампичката долу в ъгъла на врата която свети при отворена врата,когато я сменях обаче двете кабелчета опряха едно в друго тъйкато буксата небеше в ред.и какво стана,от късото плафончето вече не свети дори и с нова крушка и изчезна и пищенето на зумера за включени светлини.аз мислех че е изгоряло микроключето но днес смених бравата с друга но плафона и зумера не проработиха.разгобих микроключетата и те бяха съвсем здрави вътре.въпроса ми е имали някакъв бушон за тях или ако имоте някаква идея какво е станало 
- madwifi
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: 1.9D AEF
Re: проблем с бравата на голф4
Нищо чудно да ти е изгоряло някое реле в комфорт модула.
- toni82
а ако е реле дали подлежи на смяна или някаква идея къде се намира.само за информация да добавя че сигнализира за отворен багажник.ако е реле на ваг-ком можели да се провери.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Провери ли всички бушони? Според мен такава проста беля със сигурност е подсигурена с бушон.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
E щом имаш ваг ком го пусни да видиш за някаква грешка,в комфорт модула мисля трябва на 90-100% да я хване!
Най малко ако ти е духнал комфорт модула,ще ти изпише на 46 канал или грешка,или че неможе да се свърже с него или незнам.Закачи я първо!Аз така бих направил!
Най малко ако ти е духнал комфорт модула,ще ти изпише на 46 канал или грешка,или че неможе да се свърже с него или незнам.Закачи я първо!Аз така бих направил!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Най-напед винаги се гледат бушоните. Понякога един бушон е за няколко, на пръв поглед независими неща. Бушончетата под таблото - всичко си пише за какво е на капачето 
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
На 4-ката са отстрани на волана,в ляво.Пада се между вратата и таблото! 

- madwifi
Не е задължително да има бушон. При мен беше се прецакало реле в комфорт модула, и ми се наложи да го сменя целия модул.
Бях дал колата на един приятел и при него беше паднал плъзгащото копче на централния плафон. Когато се е опитал да го сложи пак копчето е дало на късо и така си замина комфорт модула.
Иначе вътре беше записала грешка че централния плафон е окъсен към плюс, и колкото и да я триех грешката тя се появяваше. Накрая за 50лв нов комфорт модул и вскичко заспа.
Бях дал колата на един приятел и при него беше паднал плъзгащото копче на централния плафон. Когато се е опитал да го сложи пак копчето е дало на късо и така си замина комфорт модула.
Иначе вътре беше записала грешка че централния плафон е окъсен към плюс, и колкото и да я триех грешката тя се появяваше. Накрая за 50лв нов комфорт модул и вскичко заспа.
- toni82
ето малко развитие по темата.току що направих една диагностика и ето какво ми показа- 00953-interior light time limit 25-10 unknown swithc condition-intermitent. 01331-door control modul;driver side(j386). 00943-heated exterior mirror;driver side(z4). 00912-window regulator switch front left(e40);27-10-implausible signal.това са грешките,знаете ли какво означават.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
toni82 написа:ето малко развитие по темата.току що направих една диагностика и ето какво ми показа- 00953-interior light time limit 25-10 unknown swithc condition-intermitent. 01331-door control modul;driver side(j386). 00943-heated exterior mirror;driver side(z4). 00912-window regulator switch front left(e40);27-10-implausible signal.това са грешките,знаете ли какво означават.
Изтрии ги и покарай и погледни пак какво е записало - просто за да се филтрират релните от такива които е записало може би в момента на късото.
- toni82
изтрих ги но пак се появиха.според вас дали ми е свършил комфорт-модула.
- madwifi
Според мен да.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”