Внимание ! Нова измама от M-tel !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Внимание ! Нова измама от M-tel !

Мнениеот Dobromirski » Нед 29 яну 2012 9:50

Описвам съвсем на кратко :
Влизате в сайта с потребителско име и парола.-> Моят-Мтел->Услуги за клиенти по договор->смяна на тарифен план. Изисква Ви клиентска парола (и според общите правила чрез въвеждането й декларирате че извършвате операциите от свое име и за своя сметка). До тук всичко ок, но !!!!
Какво Ви виждат очите :
Смяна на тарифен план
Тук можете да заявите промяна на тарифния план, който ползвате. Менюто изисква Клиентска парола.
Детайли за тарифен план за номер 359888........

УСЛОВИЯ Active
Месечна такса 19.9
Безплатни минути към всички мрежи в страната 100
Безплатни SMS в мрежата на М-Тел 100
Цена за минута разговор в мрежата на М-Тел след изчерпване на безплатните минути 0.29
Цена за минута разговор към всички мрежи в страната 0.29
Цена на SMS към всички мрежи в страната 0.14

Смени тарифния план от тук.

И разбира се оставате с впечатление, че това е тарифният план на който сте в момента.
ДА АМА НЕ !!!!
Според обяснението на служителката, това било предложение генерирано от системата.Тъй , като пишело " за номер ....." , а не "на номер ....." maikomila
Оказа се , че единственият начин да разберете на какъв тарифен план сте в момента и какви са условията по него, е възможно единствено ако се обадите на оператор. В сайта такава опция няма. Страшно става , когато се подведете, че това, което виждате е тарифният Ви план в момента. scare Той разбира се е доста "по-лош" от този на който сте в действителност. Вие почвате да гледате в предложенията и си избирате друг . ЧЕСТИТО :drunk
Така изгоря един приятел, който е бил на промоционалният active+ с 600 безплатни минути към всички оператори в страната и такса 29.90. След като се е заблудил за текущият си план и е минал на друг, се оказа, че вече не може да се върне към старият си план, тъй като вече М-тел не го предлага. Бил е промоционален и срока е изтекъл. Както казах .. ЧЕСТИТО :bowdown
ПИСНА МИ ОТ ИЗЕДНИЦИ :banghead:

Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Re: Внимание ! Нова измама от M-tel !

Мнениеот williams_vn » Нед 29 яну 2012 9:54

аз за това ги разкарах тия простаци ,сега съм на друг мобилен оператор и нямам повече проблеми

ceko84
Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
Двигател:

Мнениеот ceko84 » Нед 29 яну 2012 9:58

И аз се махнах от тези измамници.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 29 яну 2012 10:02

е некой да ми посочи кой от трите оператора, в момвнта активни е коректен?
че аз нещо не виждам никой... :banghead:

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 29 яну 2012 10:08

vaskoto1 написа:е некой да ми посочи кой от трите оператора, в момвнта активни е коректен?

Аз съм доволен от глобул, не надписват сметките, в профила ми на техния сайт всичко е ясно, сметка, колко минути си изговорил, колко остават, обновява се постоянно информацията в него за текуща сметка, по телефона винаги са ми казали всичко каквото ме интересува, обяснявали са ми!!!!!

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Нед 29 яну 2012 10:11

абе не знам...нема да има управия с тея тъпаци...ще си плащаме като попчета и тва е...работата е мижи да те лажем mhihi

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Нед 29 яну 2012 10:15

vaskoto1 написа:е некой да ми посочи кой от трите оператора, в момвнта активни е коректен?

"Четвъртия" е коректен - боб. И най-хубавото е, че ако не си доволен хвърляш картата в кошчето без неустойки и разправии. Нали имаше тема за преминаване от мтел към боб. Който не е доволен от мтел да мине на боб и после ако иска да изхвърли картата.
От няколко месеца плащам по 10лв на месец.

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Нед 29 яну 2012 10:16

За сега Вивата ми се виждат що-годе ОК - използвам мобилния им Интернет ,имаме и един тел.(GSM) на сметка към тях ,имаме и предплатена карта (тук вече ни измамиха - първо зареждане 10 ,ако имате второ за 20 ..... ще имата ХХХ минути ,ще имаме ама грънци) ,Глобул - горе-долу - доста пъти мислих да им тегля една майна нацяло ,като знам какви пари смъкваха от цялото ни семейство и ,че едно 20-тина% от сумите бяха за натрапени по измамен начин услуги ,мобилния им интернет УЖ бе неограничен с параметри ХХХ ,а се оказа ОГРАНИЧЕН с параметри УУУ (в това отношение за сега оранжавите са ОК) ,та в началото мислех да похваля ...... ама верно - мизерията е всеобща scare

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 29 яну 2012 10:17

е от трън та на глог, че е по висок...
боб=ментел.
:idea:

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Нед 29 яну 2012 10:18

doaiena написа:Аз съм доволен от глобул, не надписват сметките, в профила ми на техния сайт всичко е ясно, сметка, колко минути си изговорил, колко остават, обновява се постоянно информацията в него за текуща сметка, по телефона винаги са ми казали всичко каквото ме интересува, обяснявали са ми!!!!!

Аз същото мога да кажа и за Mtel...

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Нед 29 яну 2012 10:20

vaskoto1 написа:е от трън та на глог, че е по висок...
боб=ментел.
:idea:

Договора с боб е безсрочен, като не ти хареса го прекратяваш на секундата без неустойки и се качваш на черешата, ако ти е кеф :Mr Green Fun

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 29 яну 2012 10:21

е чудно, нема що.
дават ти... изход...
не ти дават нещо, за което да се задържиш и да ти върши работа-дават ти да избягаш, като разбереш че не става...
не е това идеята.
коректност е друго.
капиш?
:Mr Green Fun

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Нед 29 яну 2012 10:22

2.4I написа:

За сега Вивата ми се виждат що-годе ОК - използвам мобилния им Интернет ,имаме и един тел.(GSM) на сметка към тях ,имаме и предплатена карта (тук вече ни измамиха - първо зареждане 10 ,ако имате второ за 20 ..... ще имата ХХХ минути ,ще имаме ама грънци) ,Глобул - горе-долу - доста пъти мислих да им тегля една майна нацяло ,като знам какви пари смъкваха от цялото ни семейство и ,че едно 20-тина% от сумите бяха за натрапени по измамен начин услуги ,мобилния им интернет УЖ бе неограничен с параметри ХХХ ,а се оказа ОГРАНИЧЕН с параметри УУУ (в това отношение за сега оранжавите са ОК) ,та в началото мислех да похваля ...... ама верно - мизерията е всеобща scare

вивата е обявена за продан и най голям интерес има към нея от ментел заради стационарната мрежа,така де въпрос на време е.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Нед 29 яну 2012 10:24

Аз съм много доволен от боб и нямам намерение да бягам. Но дори да не ви харесва боб той е начина да се откачите от мтел без неустойки.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 29 яну 2012 10:29

ktamen написа:Аз съм много доволен от боб и нямам намерение да бягам. Но дори да не ви харесва боб той е начина да се откачите от мтел без неустойки.

Прословутия боб става за втори телефон, но не и като основен, защото, ако трябва да го използваш със същия интензитет както на някоя от програмите на операторите става страшно!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”