. Дори официалния им вносител,когато ходих да си говорим за отстъпки,за наличности и т.н. за климатичните радиатори,ми каза,че са "почти датски" ,за каквито минават по принцип Оригиналния Нисенс за парно в БГ почти не се внася и е на цена от поне 60-70лв ,иначе останалото е бледо копие на Нисенс,с което е пълно по магазините.
AVA само пакетират,не са фирма производител,вътре може да има всичко,зависи какво са пакетирали този месец,имат и хубави попадения.
International си е китайче отвсякъде,що годе стават,завода си им е в Китай,внасят ги от там.Основния вносител за БГ е Косер и имат най-голяма наличност от тях.Монтирал съм климатични и водни (предния,големия) на тази марка,държат вече 2-ра година,но под таблото не бих сложил такъв.Не мисля,че ще изкара повече от 2-3 години.
Също в Косер продават и NRF,за които обясних по-горе.Монтирал съм,доволен съм от качеството им.
Аз използвам Geri,внасят ги Елит Кар и са на цена от 36лв за Голф 3 / Пасат В3 и В4 и 45-6лв за Пасат В5 и В5.5 .Не ги знам какви са и къде ги правят (уж са немски),но моето топли много добре и държи вече 4-та година т.е. явно са читави
Най-добре е радиатора да бъде оригинален на Behr/Hella (ако е само отделно Behr е менте,защото фирмата се казва Behr/Hella от 2009 година) ,ама цената на този за парното е съответно 260лв за Голф 3 ,Пасат В3 и В4, и към 320-30лв за Пасат В5 и В5.5 Оригиналното за вграждане е такова.Предния радиатор е на цена от 700-800лв оригинален на същата фирма (сами се сещате от тук нататък,че това,което тук минава за преден воден радиатор Behr и е на цена от около 200лв,няма как да е истинско