Съединител на Голф 3
- stoichokolev
- Автомобил:
- Двигател:
Съединител на Голф 3
Здравейте. Имам Голф 3 -1.4 1991. Съединителят ми е не6то за смяна. Много нагоре отделя и скоростите влизат малко трудно. Бихте ли препоръчали каква марка (за комплект-феродов,притискателен и лагер) е най-удачна и от каде мога да си взема частите без да се притеснявам, че ще ме метнат нещо (става дума за магазини в София). Знаете ли колко горе-долу трябва да приготвя включително и за труд? Благодаря предварително.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Аз имам следния проблем: преди време ходих на "майстор" да смени семерингата на коляновия вал /тази откъм скоростната кутия/. Всичко окей ама от тогава съединителя леко буксуваше докато не изчатка нещо вътре и сега неще да зацепи изобщо. Въпроса ми е дали ще се размина само с феродов диск или ще има по-големи поражения?
Приблизителна цена на ремонта???
Предлагат ми некъв испански феродов диск за 55 лв. - да го взема ли?

Приблизителна цена на ремонта???

Предлагат ми некъв испански феродов диск за 55 лв. - да го взема ли?
- driver
- Двигател:
Pichaga написа:за цената ....55 лв, да не е пантера ли беше леопард ли беше...на закс е 80 лв без малко, та ти си решаваш
Не знам ква е марката. Мога ли да мина без да сменям огледален и притискателен диск??? Предния път когато сменях съединителя тези дискове бяха лекичко посинели на места

Става въпрос за Голф 2 RP - мотор.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ами не знам, аз като сменях притискателния беше син /от буксуването и прегряването/ а на голф2 си е драма смяната и реших да го сменя за ми е мирна главата-той обаче е към 100 кинта /инфо от миналото лято/
брабуса беше сменял съединител и беше сложил валео ако не се лъжа и еше по-евтин-може да каже дали е доволен
брабуса беше сменял съединител и беше сложил валео ако не се лъжа и еше по-евтин-може да каже дали е доволен
- driver
- Двигател:
Pichaga написа:т.нар. таралеж ли?, откъде тече там където влиза в двг-то ли, щото има един О-пръстен там, който се сменя...
В тва нещо влиза широкия маркуч от радиатора , не знам как се казва.
Тече от някъде и не мога да разбера от датчика ли е който е от долна страна на тва нещо или от гарнитурката!?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”