Немските автомобили палим от раз и придизвикваме завист у мръзнещите притежатели на други автомобили.. 
Немските автомобили палим от раз и придизвикваме завист у мръзнещите притежатели на други автомобили.. 

, при смяна на мотора. Изпарителя замръзнал , опитах с две шишета топла водя да по размразя нещата ама без успех. Въртях до падане на акумулатора, сега ще го заредя и на обяд нови опити и ще опитам да направя система с туба бензин на самотек. Снощи пак имаше ядове с паленето ма газ но с вода стана номера, обаче днес- не. Чудя се няма ли какво да се направи на тоя изпарител че да си пали сутрин? Че сега голям студ да сваля резервоара за промивки (не се знае от колко време е без гориво вътре)и монтажи на маркучи, помпи и други дивотии.
.След час ще правя нов опит дотогава и двете батерии са на системи 

Даскала™ написа:snupeca написа:Нормално Смолянско утро..Немските автомобили палим от раз и придизвикваме завист у мръзнещите притежатели на други автомобили..
Ама си надул парното
И аз съм човек.. подготвям се за по-големия студ.. психически 
hooligan_sk написа: на терасата, тая сутрин към 8 беше -8. Късно снощи -6

hooligan_sk написа:Абе хора не е толкова студено колото се твърди!? Имам си живачен олд скуул термометър на терасата, тая сутрин към 8 беше -8. Късно снощи -6

forski написа:Моя живачен олд скуул термометър в 07:30ч. сутринпа показваше точно -15 градуса, но чак сибирски студ не е
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта