Проблем с централното на Golf 3 1.6i 96-та РЕШЕНО
Проблем с централното на Golf 3 1.6i 96-та РЕШЕНО
Преди 3 години ми разбиха колата - бяха правили нещо на ключалката на шофьора от което ми се бяха свалили предните ел стъкла и съответно ключалката сега е неизползваема. Смених алармата с една българска, работи без проблем 2 години. Заключвах си колата с централното през алармата. Проблемът сега е следния - дадох я на един приятел и той като ми я върна забелязах, че при включването на алармата не се свалят палците на вратите - т.е. централното не се задейства. Тъй като не ми работи ключалката не мога да проверя дали с ключ ще се заключи. Приятелят ми каза че като е натискал бутоните в опит да заключи се свалили предните 2 ел стъкла и после като заключил се вдигнали. Проверих всички предпазители с мултицета няма изгорели, но при единия от предпазителите като го свалих и сложих се получи този ефект да ми се свалят ел стъклата. Въпросът ми е може ли се прецака компресора изведнъж без предварителни симптоми и може ли ако е ровил с ключа в разбитата ключалка да прекъсне някакви тоци към компресора? Предполагам че има някаква бутонна комбинация която може да изключи определени функции на алармата но човека който ми я сложи каза по телефона че най-вероятно е компресора и да я закарам.. Колко ориентировъчно може да ми струва втора ръка компресор и има ли нещо което мога да проверя сам преди да ходя да давам пари за компресори?
Последна промяна от peac_h1 на Вто 31 яну 2012 22:25, променено общо 1 път.
Re: Проблем с централното на Golf 3 1.6i 96-та
Много благодаря на колегата golfmaniak666. Ходих днес до него и сменихме компресора. Оправиха се нещата при смяната.
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Re: Проблем с централното на Golf 3 1.6i 96-та
колега нали това е идеята на форума да си помагаме които с каквото може. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”