продавам много хубав костиум
обявата:
продажам го мн изгодно цял комплект риза сако панталон вратовраска и колан цената е 150лв за вси4ко за пове4е информация на лс. или .... костиъма е тумносив сус синя риза

продавам много хубав костиум
продажам го мн изгодно цял комплект риза сако панталон вратовраска и колан цената е 150лв за вси4ко за пове4е информация на лс. или .... костиъма е тумносив сус синя риза
krasijeimsa написа:Здравейте колеги търся си партонници за поло98 1.4 че моите се скапаха
zdravko_jett написа:колега що за чудо е това?
anatoli_velikov написа:Патронници - ключалки най-вероятно
krasijeimsa написа:да точно така моите и двато се скапаха
Bobi_S13 написа:п.п. да ги ева у нещастниците, акумулатора на късо да им даде, докато магистралния бензино(нафто) провод фърля тунджа върху него, 3 пожарогасителя да изфукат и да не могат да я огасат, толкова да е студено на вънка, че от огъня от колата да не мое да се стоплат, да им измръзнат ръцете на студа и да им ги ампотират!
Продавам дружка или нож за ГОЛФ 4
Намерих я в мазето и не помня дали беше от голф! Напълно здрава е ако някой има интерес мога да я изпаря с куриер!...
agent_kowalski написа:надявам се в престоя си тука да съм успял да помогна поне на един човек,който да ме е споменал с добро.Довиждане на всички.
Petrolhead написа:Централна ветиринарна клиника, правят от плъхове до лъвици
avzdrav написа:vako70 написа:Привет колеги интерисува ме става ли обикновения Голф - синхро и ако е така какво се прави.
Ето как:вземаш нормален Голф, сваляш предната и задната броня, а между тях ръгаш Синхро...и си готов.
ivan_nenchev написа:значи на двигателя в момента му липсват компресора и без него е към 136 коня
ebemti66 написа:Приятел, на мене нещата долу ми станаха три еднакви, а ти се грижиш за кочините.
emo-gar написа:Ами нали има и клапичка за насочване на засмукването към изходен колектор,един вид отопление на входния въздух,има там един гофриран мачкур...
Martishkata написа:stefan4o написа:За съжаление като се кара на къси разстояния на газ е такаПри колегата се касае за същото нещо, мога да си заложа и двата тестиса
Да карам на газ на къси растояния споко бате пази си топките
radotom написа:И с какъв код на мотора е тоя пассатор?
anchi написа:1.8 моноинжекция
vucata написа:biglo написа:колега интересувам се от костюма.кум него влизат ли ризата и обувките или тях отделно продаваш
ДА и слиповете плюс бонус чорапите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта