дайте идеи за кола до 2500лв?
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дайте идеи за кола до 2500лв?
Погледни Ауди Б4 доста солидна конструкция при това доста широка семейна кола
и може на мериш за 2500 
Аз съм твърд фен на Ауди, гледал съм много В4ки и всичките държат висока цена, което от една страна е хубаво, но от друга - те се произвеждат от 1992г. до 1994г.-1995г. Та 2500лв за кола на 18-20 години за мен лично не е опция.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако ще я караш предимно в града (както си написал) потърси нещо по-компактно
иначе аз свикнах на по-голяма кола в градски условия единствено понякога с паркирането имам проблеми
иначе ауди Б4,венто,пасат4 като бих взел аудито
само че когато гледах за последно все още държаха неоправдано високи цени
иначе аз свикнах на по-голяма кола в градски условия единствено понякога с паркирането имам проблеми
иначе ауди Б4,венто,пасат4 като бих взел аудито
само че когато гледах за последно все още държаха неоправдано високи цени
-
Zlatina
- Автомобил:
- Двигател:
Лично а зне бих взел аудито,особено този модел.Ако сравним с Пасат единственото може би лукса е в повече при Ауди.За града му е тежко купето,ако двигатела е по як ще гори и повече.Отделно му е малък багажника на комбито специално сравнен с Пасата.По предницата за по-меката возия имаш да обслужваш повече втулки.Лично аз като седна и видя капака пред себе си имам усещането,че карам Зил.Частите са малко по-скъпи от Пасатовите...
Има един голф3 в продавалника за 1000лв,с газ,96 година.Това е находка...
Zlatina написа:Лично а зне бих взел аудито,особено този модел.Ако сравним с Пасат единственото може би лукса е в повече при Ауди.За града му е тежко купето,ако двигатела е по як ще гори и повече.Отделно му е малък багажника на комбито специално сравнен с Пасата.По предницата за по-меката возия имаш да обслужваш повече втулки.Лично аз като седна и видя капака пред себе си имам усещането,че карам Зил.Частите са малко по-скъпи от Пасатовите...
Колега това сравнение на Б4 и Пасат ,а и загатването ,че едва ли не Пасата е по-добър ,а реално сравняваш кон с катър.......... А8 и тя ли на Зил ти бие?
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
А за Мерцедес ц180 примерно
по старите модели 
по старите модели -
Zlatina
- Автомобил:
- Двигател:
2.4I написа:Колега това сравнение на Б4 и Пасат ,а и загатването ,че едва ли не Пасата е по-добър ,а реално сравняваш кон с катър.......... А8 и тя ли на Зил ти бие?
Колега,все едно не съм чул.Сравнявам коли в еднакъв ценови диапазон.А ти явно си объркал форума.Този е форума за катъри,за конете сигурно има друг,ако Ауди Б4 е кон...
.
Zlatina написа:Лично а зне бих взел аудито,особено този модел.Ако сравним с Пасат единственото може би лукса е в повече при Ауди.За града му е тежко купето,ако двигатела е по як ще гори и повече.Отделно му е малък багажника на комбито специално сравнен с Пасата.По предницата за по-меката возия имаш да обслужваш повече втулки.Лично аз като седна и видя капака пред себе си имам усещането,че карам Зил.Частите са малко по-скъпи от Пасатовите...
Колега малко да добавя и в други теми съм писал но на б4-ка само че с най-кьопавия мотор АБТ 90 коня за 4 години 200к и навъртях няма градско няма селско, като я взех смених едни амортесьоори и предни биалети и колата е желязо -няма мърдане.За втулките запознат ли си на каква цена са и колко е работата като пари за смяната им-щото смея да кажа че цената не е повисока от цените за голф 3 а също и труда.За 2500 е идеална алтернатива минус е че е стара вече, но пък отвън и отвътре е супер солиден автомобил, пасата хем е по-широк от нея (за б4 говоря 94-96 година), хем е по дълъг, но в никакъв случай не и по обезшумен, аз се чувствах комфортно с тази кола на дълъг път.Градско в София ми гореше 11-13 лятото, зимата до 14 съм стигал а на дълго със спокойно каране до 110 ми е падала на 8,5 за газ говоря но държеше 2000 оборота при 100км/ч.А вътре можеш и да шепнеш при тази скорост и пак ще се разберете.За толкова парици може и с климатроник да намери колегата.
А и другия плюс на тоя мотор почти никаква електроника, вървеше с обикновено АГУ и двигателя събира 3 литра масло полусинтетика с филтъра
.Още съжалявам че я смених, защото зимата беше като танк не опираше никъде поради високия си просвет.- Antracid
- Автомобил:
- Двигател:
колега eng съгласен съм с теб от личен опит 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Малко е поукрасил. 2000 оборота и 100 км/ч има при дизелите само май. Да не говорим за 3-те литра масло 
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
ето една идея за кола и 1300лв за бензин да останат
http://www.cars.bg/u578759?ref=203
http://www.cars.bg/u578759?ref=203
stefan4o написа:Малко е поукрасил. 2000 оборота и 100 км/ч има при дизелите само май. Да не говорим за 3-те литра масло
Ти сериозно ли го говориш това или го написа ей така?Са на къв ме правиш че си пиша ей така из форумите като смахнат?Айде да се хванем на бас и да те водя при новия и собственик и да вадиме маслото и да мериш и лично ти ще я караш със 100 и сам ще засечеш оборотите?Навит ли си?Ама после искам да напишеш ти резултата от измерванията тука у форума.
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
stefan4o написа:Малко е поукрасил. 2000 оборота и 100 км/ч има при дизелите само май. Да не говорим за 3-те литра масло
В аудитата и не само има разни дефорсирани мотори които наистина са с много дълги скорости. Маслото също може да се каже че е към 3л, малко повече можеби

hooligan_sk написа:stefan4o написа:Малко е поукрасил. 2000 оборота и 100 км/ч има при дизелите само май. Да не говорим за 3-те литра масло
В аудитата и не само има разни дефорсирани мотори които наистина са с много дълги скорости. Маслото също може да се каже че е към 3л, малко повече можеби
Айде още малко да раздуя работата при 140 държи 3100 оборота, пак същия мотор.Скоростната кутия наистина е с дълги скорости, затова е и муден особено при изпреварване, обаче на Витиня никъде не включвам 4-та на 5-та си излиза и през последния тунел ако съм сам в колата и това на газ.И това може да се докаже специално за колегата Стефанчо ако иска.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Раздуй все пак за какъв мотор иде реч... Пък това за маслото - моят 1.6л. събира 3.5л. Ако говорим за 2.0 (който е единственият дефорсиран с 90 к.с.) не виждам логиката той да събере по-малко масло.
Без лоши чувства, не те изкарвам лъжец или мошенник просто ми стана интересно с тези обороти и това масло дето го спомена 
Без лоши чувства, не те изкарвам лъжец или мошенник просто ми стана интересно с тези обороти и това масло дето го спомена 
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”