Zlatina написа:Лично а зне бих взел аудито,особено този модел.Ако сравним с Пасат единственото може би лукса е в повече при Ауди.За града му е тежко купето,ако двигатела е по як ще гори и повече.Отделно му е малък багажника на комбито специално сравнен с Пасата.По предницата за по-меката возия имаш да обслужваш повече втулки.Лично аз като седна и видя капака пред себе си имам усещането,че карам Зил.Частите са малко по-скъпи от Пасатовите...
Има един голф3 в продавалника за 1000лв,с газ,96 година.Това е находка...
Колега малко да добавя и в други теми съм писал но на б4-ка само че с най-кьопавия мотор АБТ 90 коня за 4 години 200к и навъртях няма градско няма селско, като я взех смених едни амортесьоори и предни биалети и колата е желязо -няма мърдане.За втулките запознат ли си на каква цена са и колко е работата като пари за смяната им-щото смея да кажа че цената не е повисока от цените за голф 3 а също и труда.За 2500 е идеална алтернатива минус е че е стара вече, но пък отвън и отвътре е супер солиден автомобил, пасата хем е по-широк от нея (за б4 говоря 94-96 година), хем е по дълъг, но в никакъв случай не и по обезшумен, аз се чувствах комфортно с тази кола на дълъг път.Градско в София ми гореше 11-13 лятото, зимата до 14 съм стигал а на дълго със спокойно каране до 110 ми е падала на 8,5 за газ говоря но държеше 2000 оборота при 100км/ч.А вътре можеш и да шепнеш при тази скорост и пак ще се разберете.За толкова парици може и с климатроник да намери колегата.
А и другия плюс на тоя мотор почти никаква електроника, вървеше с обикновено АГУ и двигателя събира 3 литра масло полусинтетика с филтъра

.Още съжалявам че я смених, защото зимата беше като танк не опираше никъде поради високия си просвет.