VW JETTA III 1991 не иска да запали
VW JETTA III 1991 не иска да запали
Преди известно време при поредното потегляне, бях паркирал на един тротоар и когато я свалях от тротоара опря зад предната дясна гума. Като цяло ударът не беше много лек но пък за сметка на това се удари прага, което според мен не е такъв проблем. Продължих да карам и след 1-2 км. колата започна да се "задъхва" и накрая угасна. Все едно като да и свърши бензина, а бензим имаше за поне оше 20-30 км. Бихте ли споделили ваши мнения и опит, тъй като според мен не може от един такъв удар да се случи нещо кой знае какво, а може би може. Затова Ви моля за малко помощ!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: VW JETTA III 1991 НЕ ИСКА ДА ЗАПАЛИ !!!
Смачкан горивопровод ?
Или при удара да се е разместило нещо в резервоара и да не иска вече да засмуче при толкова малко гориво ?
Или при удара да се е разместило нещо в резервоара и да не иска вече да засмуче при толкова малко гориво ?
Re: VW JETTA III 1991 не иска да запали
И аз това се опитвам да разбера, а неискам да избързвам с майстори, защото ще дам излишни пари, затова искам малко мнения и евентуално да се опитам да си го оправя сам.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега а би ли споделил какъв мотор е колата карб,инжекция моно,ина модели на който горивната помпа е точно там където си ударил от дясно,огледай одоло точно тм където си ударил
Колата е пълна инжекция 1,3. Дали е горивната помпа!?
Моята горивна помпа се намира отзад в резервоара и е закачена за нивомера. Там вдсяно отпред има ли нещо подобно освен маркучите, които минават от резервоара към двигателя, но те са по към средата и ме съмнява някой от тях да е заклещен.
Моята горивна помпа се намира отзад в резервоара и е закачена за нивомера. Там вдсяно отпред има ли нещо подобно освен маркучите, които минават от резервоара към двигателя, но те са по към средата и ме съмнява някой от тях да е заклещен.
Последно избутана от wankoz на Пон 06 фев 2012 23:06.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”