Имам голф4е 2 1.3 пълната инжекция,откакто съм го взел,имам проблеми с карането на бензин.След сума ти посещения по "маистори'диагнозата е повреден ел.блок(компютър).Къде бих могъл да си намеря такъв втора ръка или къде могат да ми го поправят?
Благодаря предварително!
Проблем с ел. блок на Golf II 1.3
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помощ,спешно!!!!!
Ang написа:Имам голф4е 2 1.3 пълната инжекция,откакто съм го взел,имам проблеми с карането на бензин.След сума ти посещения по "маистори'диагнозата е повреден ел.блок(компютър).Къде бих могъл да си намеря такъв втора ръка или къде могат да ми го поправят?
Имаше едно момче от форума, ИЛИАН се казва, такъв му е и ника. Мисля че той имаше и продаваше "компютри" за няколко VW-та.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:06, променено общо 1 път.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
1,3
Точно така.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Има такъв мотор. Карах известно време Джета такава. Около двигателя има повече кабели отколкото "железа". Общо взето смешна инжекция.
А, да питам ти ходи ли на диагностика или само са я слушали колата как работи. Обикновенно се преебава дюза. Тоя "компютър" издържа бая. Джетата я бях карал около 20к км само на газ и поражението беше една дюза...
Знае ли човек....
А, да питам ти ходи ли на диагностика или само са я слушали колата как работи. Обикновенно се преебава дюза. Тоя "компютър" издържа бая. Джетата я бях карал около 20к км само на газ и поражението беше една дюза...
Знае ли човек....
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”