Аз и Itni ходим при всяка възможност! Не казвам, че се катерим и тн., но по пещери и всякакви забележителности много обичаме на ходим! Сега в Неделя се върнахме от Девин (Пещерата "Дяволското гърло", "Ягодинската пещера, Бачковският манастир)- беше страхотно!!
Миналата седмица бяхме във Велико Търново (Звук и светлина)...
искам и аз. вторник и сряда обикаляхме около Смолян, Чепеларе, Пампорово, върнахме се към Орехово и Нареченски бани. Минахме през Чудните мостове, посетихме Ягодинска пещера и Дяволското гърло.Много път минахме за кратко време, но пък беше супер. На връщане отново в Бачковския манастир и Асеновата крепост. Давайте да се организира нещо по-скоро.
И аз обичам да ходя по планините, предпочитам преходи и изкачване на разни върхове Така че ако има някаква идея за подобно нещо - съм за, стига да не съм на работа
А аз все си търся "стимул" да изведа семейството (супруга и две деца, на 8 и на 2 години) из планината. Обикаляли сме доста (багажниците за велосипеди още не съм ги свалил) из страната, но за излет поне на Витоша все не остава време. А ако е "организирано" няма начин
Незнам точно, но супер лесно се навиват момичетата(и момчета де) да ходим на планини и особенно да се катерим (то май стана модерно напоследък), но се събираме повече хора за планина от колкото за диско
Както се казва: Това на което му викаха преди алпинизъм сега е туризъм.
Аз също съм запален. Това лято с приятелката ми покорихме Черни връх, вр. Ботев и вр. Вихрен със всичките забележителности окло тях.
Много е гот, тъкмо и малко почивка за колата... Пък е и здравословно... Само че предпочитам да е лято и да е хубаво времето, защото не ми се обикаля из дъжда и да ми се убие кефа ...