Гуми регенерат!?!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 22 сеп 2006 14:53

pakumba написа:....

Ами щом си пуснал нещо тук.. значи споделя и търси мнения, съвети или квото и да е...

Точно в това е проблема че НЕ си е купил нови гуми... колкото и да го твърдиш...
То това не е проблем на никой.. но шанса да стане и чужд проблем е доста по-сериозен..

Защо да виним производителя, като винаги има хора които не могат да смятат...?

Аз бих винил КАТ, че не са му натресли акт досега, за нарушаване на закона..

Което ме навежда на мисълта.. ти от къде знаеш с какво карам?

И Мишлен поне от 2 г не са най-добрите гуми нито за сняг нито за сухо, мокро и квото и да е ... ;)

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 22 сеп 2006 15:16

абе пич, ако беше чел из форума, щеше да знаеш. че Dosyможе да ти намери гуми чисто нови за към 300 лева
ти ми кажи, струва ли си за 100 лева

като се има в предвид, че регенерата ще се изтърка доста по-бързо
земи 100 лева назаем дет се вика

както и да е, дано някой друг не плаща за твойте грешки

аз карам с едни всесезонни отзад и ми е спек зимата и намалявам до 20 преди завоя, а ти ми говориш за некакви регенерати,

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пет 22 сеп 2006 16:10

Айде да се стегнете малко а :wink: Ще плаща за грешки и заплаха за другите-вие го пратихте в гроба :arrow: Къде по-неизправни направо незнам как вървят коли има вие тука за идни регенерати го анатемосахте.То ако КАТ си вършеше работата половината коли нямаше да са в движение :lol: Човека споделя вие се заяждате-но за обидните квалификации и аз не съм съгласен :wink:
Айде със здраве

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 22 сеп 2006 16:10

dude написа:абе пич, ако беше чел из форума, щеше да знаеш. че Dosyможе да ти намери гуми чисто нови за към 300 лева
ти ми кажи, струва ли си за 100 лева

като се има в предвид, че регенерата ще се изтърка доста по-бързо
земи 100 лева назаем дет се вика

както и да е, дано някой друг не плаща за твойте грешки

аз карам с едни всесезонни отзад и ми е спек зимата и намалявам до 20 преди завоя, а ти ми говориш за некакви регенерати,

100 лв повече на 200 общо :lol: 50% :lol: . колега, този голф твоя спира 9 пъти по-зле от бмв 2005 год. дано някой друг не плаща за твойте грешки. не стаа така пичове. айде здрави живи и т.н.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пет 22 сеп 2006 16:11

Пакумба ние сме му май адвокатите а :?: :lol:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 22 сеп 2006 16:16

pakumba написа:100 лв повече на 200 общо :lol: 50% :lol: . колега, този голф твоя спира 9 пъти по-зле от бмв 2005 год. дано някой друг не плаща за твойте грешки. не стаа така пичове. айде здрави живи и т.н.

Аха таман.. я турни на същото БМВ тез регенерати.. и дай пак да си говорим....

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 22 сеп 2006 16:50

pakumba написа:100 лв повече на 200 общо :lol: 50% :lol: . колега, този голф твоя спира 9 пъти по-зле от бмв 2005 год. дано някой друг не плаща за твойте грешки. не стаа така пичове. айде здрави живи и т.н.

добре, като ще издребняваме
едни нови гуми е нормално да изкарат 30000 нали?
дали регенератите няма да се изтъркат на по-малко от 20000?
как мислиш

а и да ти кажа, аз не карам голфа си като бмв, така че пак спира навреме :lol:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пет 22 сеп 2006 17:12

pakumba написа:ей тука само гъзари. *** след като се продават би трябвало да са годни за употреба, ако ли не са то не е виновен този, който ги слага , а производителя. карайте му се на него. що да няма пари да я поддържа, сложи ли нови гуми- сложи. вие що карате с дебица, а не с мишелин? я задължително да карате с мишелин от утре. ако може над 300 кинта бройката

Пакумба, не говорими за гъзария а за безопасност. Не е гъзария да караш с качествени гуми. Гумите не са нови и точно това е проблема. Това че е сложил дефектната гума отзад и вече не чувства вибрации съвсем не значи че е решил проблема. От това че се продават на родният пазар съвсем, ама изобщо не следва че са годни за употреба. Имай в предвид че съвсем не всички тука карат с Дебица.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 22 сеп 2006 21:03

много, ама много тук карат с дебица-1во
2. регенерати се продават и в чужбина, не само на родния пазар
3. наистина не ми се спори за глупости, пък и за не глупости също. не знам защо се опитвате да кажете на някой да не си слага еди-какви си гуми. очевидно се опитвате да ме убедите, че за собствената си безопастност, да не пострада някой от това, че еди-кой си бил сложил регенерат. е колко са хората убили се щото сложили регенерат и колко са хората жертви на г2 гти/в сми засечени от бегачките:)/, или от пияни и т.н. убеждавайте тях да не пият, да не карат бързо

:BBQ

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 22 сеп 2006 21:18

ми кат пуснеш тема.. леле как се напих и карах, и си докарах колата тогава.

Или леле днеска как засекох един идиот с ГТИ ката пак...

Предлагам, който има желание, за проби, гуми регенерат и прилични нови гуми.. сваляме тест от 100-0
и после решаваме.. колко метра разлика има в спирането.. и пак да си говорим.. ей ся идва среща.. ;).

Потребителски аватар
stop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stop » Сря 27 сеп 2006 20:20

Гуми 15 под 100лв.Най-вероятно са регенерат или има нещо съмнително в тях.Като купувате бъдете много внимателни!

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Сря 27 сеп 2006 20:38

musura написа:за 200 кинта има нови гуми които 100% са по-добри и от най-добрият топъл регенерат :)

:да:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 28 сеп 2006 12:37

веселин написа:
BAN написа:
wili98 написа:.......

Питай някой от колегите от Варненската група-за това откъде да си намериш нови гуми на далавера-

Ами защото с изключение на мен и Милен май не влизат тук

@ "BAN" провери ли на ул.Дунав около ном. 15 / срещу магазина на "Евро 07 " има гумаджии. продават нови гуми MAXXIS
Имам познат , който е в склад на "Янко Костов " и взимам с отстъпка . Май месец купих MAXXIS MA-V1-195/60 R14 – за 85,50лв
MAXXIS произвежда гуми под лиценз на Toйо, а според други източници е другото име на Toйо.
Сайт http://www.maxxis.com/products/automoti ... asp?id=180

13 цоловите трябва да са доста по- евтини.След малко отивам в района на цитирана гумаджийница и ще питам за цена
За 165 13 цола цена 60-65 / в зависимост от шарката/

Последна промяна от kris11 на Чет 28 сеп 2006 13:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Чет 28 сеп 2006 13:22

dude написа:

добре, като ще издребняваме
едни нови гуми е нормално да изкарат 30000 нали?
дали регенератите няма да се изтъркат на по-малко от 20000?
как мислиш

а и да ти кажа, аз не карам голфа си като бмв, така че пак спира навреме :lol:

Ела да видиш оите регенерати на 3 години колко са изтаркани :!: По са здрави от много други гуми.Че минуси много имат е така е. :wink:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 28 сеп 2006 14:52

Всеки има мнение по въпроса. Лудия, дано никога не ти се налага да патиш от регенерат. На колегата ми му се отлепи( или както се казва) точно този регенерат при скорост от 130-140 км.ч на магистралата -> последствията: благодарности на вси светии че не е имало коли около него и около 500 лв разход(тенекиите около гумата бяха помляни, че и задната броня беше счупена) :evil:
Всеки си преценява за него си. Компромиси правя и аз -> и зимните и летните ми гуми са втора употреба за по около 200 кинта комплекта, ама чак пък регенерат....

п.с. Успокоите малко тона в темата. Клавиатурни смелчаци по останалите форуми -> бол ....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”