Проблем с гаснене на Голф3 1.8 90к.МИ
Проблем с гаснене на Голф3 1.8 90к.МИ
Значи проблема е следния колеги.Голфа е с газово (обикновено).Паля на бензин и тръгвам,след което тя си превключва на газ.Наскоро обаче започна сама да си превключва на бензин когато си поиска и заглъхва някъкси като го направи това певключване.Освен това когато си превключи на бензин и стрелката на километража пада долу и не мърда,а като я изгася после на ми върти стартера и не може да запали.Направо съм в шах.Какъв може да е проблема механичен или електрически?Какво трябва да си проверя? 

Re: Проблем с гаснене на Голф3 1.8 90к.МИ
Днеска ходих до един електричар.Според него проблема идва от алармата на колата.Някъде окъсява кабел.Поразбутахме кабелите на алармата, тоест изолирахме ги и сега ще видим дали пак ще прекъсва.Другия вариянт вече е контактния ключ,но се надявам да не се стига до там,защото това е по-скъпия вариант.Дано да е от полза на някой темата.
-
Mishkyooo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега пробвай да откачиш акумолатора за 15-20мин. Може компютъра да е натрупал гршки (нормално за кола с АГУ). По този начин тези грешки често се изтриват.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Провери масата на газовия клапан на високото налягане!Ако там има лош контакт, клапанът включва или иазключва когато си иска смесва газ и бензин(глъхне и гасне), а заедно с това се подават импулси и към автоматичния ключ.
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
и на мен ми прави нещо такова само че на газ,прекъсва после угасва и нема палене 20 30 мин...мисля че е от газовия клапън...от студа нещо му става...
Явно от алармата е било.От както изолирахме кабелите ,повече не е гаснела колата.Давал е накусо кабела и се е включвала някаква защита.Егати и китайските аларми 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”