Караш си до такава скорост каквато пише на гумите.
Каква е максималната скорост?
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
eViL написа:Абе каквото и да е сега хората са го написали до 190км/ч..ся ко да си прайм експерименти да се кача с 4-ма дали ще се пръсне или не ?![]()
Ми ти можеш да правиш каквото си искаш бе колега , аз ви пояснявам само за индексите на гумите, а ти ако искаш и гъза си разцепи дреме ми на мене!!!
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
ц ц ц... как ги правите тея скорости бе да му се не види!!! Е повече от 155 не ще да вдигне на "Хемус". Двигетеля е в перфектно състояние. Просто не знам как ги правите тези скорости, и как не ви е страх да не се претрепете... Като вдигна 140 и вътре става страшно... бучи, шуми... как не ви е миил живота просто не знам...
VW_FEN написа:ц ц ц... ... Като вдигна 140 и вътре става страшно... бучи, шуми... как не ви е миил живота просто не знам...
Мил ми е животеца да...ама реших да пробвам с успокоението,че гти-то ми е с пълен ремонт на ходовата и спирачките - та айде 160.Повече не посмях
Интересното беше ,че между 120 и 140 и при мен така започна да"..бучи,шуми..",че щях да се..
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- eViL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KILLER GTI написа:eViL написа:Абе каквото и да е сега хората са го написали до 190км/ч..ся ко да си прайм експерименти да се кача с 4-ма дали ще се пръсне или не ?![]()
Ми ти можеш да правиш каквото си искаш бе колега , аз ви пояснявам само за индексите на гумите, а ти ако искаш и гъза си разцепи дреме ми на мене!!!
оффтопик: Не така грубо с рогата напред!!! И мерси за поясняването!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”