Идеята е следната: Ще пращам моята на Владко в София да ми я прави че се е прецакал патрона и докато моята е там, да има да сложа нещо на вратата да не зее дупка.
Нямаме ли наш човек по тия ключарслите работи тук в Пловдив

Black-White написа:колеги някой да знае от каде мога да си намеря вежди (предни) гти за голф 2 и лайсните на вратите??? проверил съм всички магазини и складове за който се сещам,но никаде нямат.
Поздрави

benzino написа:Луди за сбирка довечера има ли?![]()
azrod написа:benzino написа:Луди за сбирка довечера има ли?![]()
Имаше - аз, Милен, Асен и Мирко

Ама изкочиха едни работи...nero написа:някой да има излишна кука за теглене на колата ?
azrod написа:nero написа:някой да има излишна кука за теглене на колата ?
За колко време ти трябва? Аз имам кука дето нямам къде да я навивам все още не съм свалил бронята да си изправя гредата

azrod написа:Аз имам кука дето нямам къде да я навивам
zdravko написа:Колеги, искам да питам някой знае ли читав сервиз за акумулатори в
Пловдив? ...
zdravko написа:Колеги, искам да питам някой знае ли читав сервиз за акумулатори в Пловдив? Мналото лято ми изпатка реле-регулатора и докато усетя акумулатора "изкипя" - всичко стана в електролит. Да, ама иначе си работеше и така си и остана. Тези дни в студовете обаче врътна 3-4 оборота и дотам. Търся сервиз, дето няма само да му долеят вода и да вземат парите, а ще измерят гъстотата и ще долеят електролит колкото трябва. Акумулатора си струва, защото е на 2 години...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта