Y.J написа:vit_autosofia junior написа:Какви са тези стопове ?
Колега и аз не ги знам какви са стоповете нямат никаква марка , не са хела но са някаква много добра имитация явно![]()
Така са си оригинални сиви нищо не е барано по тях .....
batko_miro написа:И аз искам такива стопове! Ако може на лъсъ повече инфо от къде са ти
ZeroCool написа:Y.J написа:vit_autosofia junior написа:Какви са тези стопове ?
Колега и аз не ги знам какви са стоповете нямат никаква марка , не са хела но са някаква много добра имитация явно![]()
Така са си оригинални сиви нищо не е барано по тях .....
Много искам такива стпове за моята...но не чак толкова че да платя доставката им до бг която е по-скъпа от самите тях....
Cullen e марката.
Y.J написа:batko_miro написа:И аз искам такива стопове! Ако може на лъсъ повече инфо от къде са ти
Колега не знам от къде може да се намерят , мойто беше на късмет зех ги от колега на който голфа му пристигнал от германия с тях .... аз също не съм виждал такива стопове тук , иначе са уникални просто![]()
rabotnika написа:Колегата yoan4o имаше такива май
rabotnika написа:Колегата yoan4o имаше такива май
Y.J написа:Ако някой знае какви са мойте стопове да споделиПонеже пак казвам гледах ги никъде нищо не пише на тях .....
Взех ги понеже много ми харесаха чисто сиви ....
П.П Такива стопове съм виждал само на тая картинка.
ZeroCool написа:Y.J написа:Ако някой знае какви са мойте стопове да споделиПонеже пак казвам гледах ги никъде нищо не пише на тях .....
Взех ги понеже много ми харесаха чисто сиви ....
П.П Такива стопове съм виждал само на тая картинка.
Е нали ти казвам че са cullen
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ail-lights
тука ги видех за пръв път...и из ибей имаше 2-3 обяви.....както и в някакъв магазин ги бях намерил но те пък не предлагаха шипинг извън USA.....и което ме навежда, че са по разпространени из щатско.
А как стой въпроса със светенето им...смисъл предполагам трябва да са с цветни крушки, щото по снимките не се вижда да има филтри вътре(което им е и готиното на тея стопове...че са all clear...имаше и още една разновидност на тях Smoked All clear...те са по-черни...
Живо търся ако някой из бг има такива стопове за продан....или твойте ако ти омръзнат се нареждам първи да ги купя
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта