замръзнала ръчна спирачка пасат В4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
spartan4o
Автомобил:
Двигател:

Re: замръзнала ръчна спирачка пасат В4

Мнениеот spartan4o » Съб 04 фев 2012 10:50

enigma79 написа:С топла вода и то на минусова температура може да полееш твоята кола :063: Преди да пишеш нещо малко почети и чак тогава пиши :deal

Аз не чета,а правя.Специалисте,видя ли как се решават проблеми...ама то чукча писател,не читател...Ти като не искаш да поливаш,чакай да дойдат ония с големите червени човки,тогава ще ти се оправи сама.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 04 фев 2012 12:04

spartan4o написа:
enigma79 написа:С топла вода и то на минусова температура може да полееш твоята кола :063: Преди да пишеш нещо малко почети и чак тогава пиши :deal

Аз не чета,а правя.Специалисте,видя ли как се решават проблеми...ама то чукча писател,не читател...Ти като не искаш да поливаш,чакай да дойдат ония с големите червени човки,тогава ще ти се оправи сама.

Нито си ми на ГОДИНИТЕ, Нито си ми на Ч...ТЕ и ония с големите човки освен да ти изследват задният дълбок космос,друго не виждам какво могат да направят :063: А по въпроса защо не трябва при минусова температура да се полива с гореща вода,ами можеш да почетеш малко преди да си чешиш клавиатурата.Както съдя си мноого компетентен,пожелавам ти един хубав зимен ден цяло стадо от компетентни майстори като тебе,да ти направят основен ремонт на колата :bishop :063:

Потребителски аватар
spartan4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spartan4o » Съб 04 фев 2012 13:54

spartan4o написа:
keymaker написа:с ново жило(а) щом е замръзнало значи се пълни с вода и в най скоро време ще сдаде.

Глупости,замръзват челюстите и не могат да освободят.Ти и да пуснеш лоста,не може да се мести жилото.

Сложи я в топъл гараж или пробвай да покараш и се моли да освободи,или полей с топла вода,но карай след това да се отече и разкара водата там,за да не замръзне после тя.И най-важното,не я вдигай после :Mr Green Fun

Явно от годинките и ч...те вече не правиш разлика между топла и гореща вода или просто недовиждаш какво се пише! Изследването на задният дълбок космос няма да го коментирам защото вече съм сигурен че ти си доста под моето интелектуално ниво! Поздрави!

Върни се в “Passat”