Polo 6n 98' APQ - не се заключва
-
big_devil
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 6n 98' APQ - не се заключва
От 3 дни колата не се заключва от дистанционното, алармата се включва,но колата остава отключена. Но пък отключва. Заключвам я през шофьорската врата, тогава всичко е наред. Това стана след като акумулатора падна и го свалях да го заредя.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 6n 98' APQ - не се заключва
Може да се е ресетнала алармата и да не подава дълъг импулс за заключване, т.е. да е минала в режим като за централно с електрически, а не вакуумни машинки. Иди при алармаджиите които са ти монтирали алармата да проверят.
Може да пробваш и още един рестарт на алармата като разкачиш '-' на акумулатора още веднъж, да не се е бъгнала нещо като си го закачал.
Може да пробваш и още един рестарт на алармата като разкачиш '-' на акумулатора още веднъж, да не се е бъгнала нещо като си го закачал.
- mmkosev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей.С вакуум ли ти е заключването.А ко да като заключваш с ключа чува ли се компресора или не.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Провери си машинките на вакуумното за закъсани маншончета
И почни от това за заключване капачката на резервоара, на мене оттам ми изпускаше и точно така правеше отключва но неможе да заключи.
-
big_devil
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите! Днес цял ден въртях из града и взе та се оправи. Може да и е било много студено, и сега като се постопли проработи нормално.
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
При мен се получи такъв проблем
Като я откл. няма проблеми, но като я закл. вратите се закл. но компресорчето остава някъде към 25 сек. да бръмчи и тогава спира! Какво може да става с това централно колеги , ако някой ми помогне ще съм много благодарен! 
Като я откл. няма проблеми, но като я закл. вратите се закл. но компресорчето остава някъде към 25 сек. да бръмчи и тогава спира! Какво може да става с това централно колеги , ако някой ми помогне ще съм много благодарен! 
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
никой ли не може да даде отговор 
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Имаш пробив по маркучите за вакуума някъде-най-вероятно.
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Имаш пробив по маркучите за вакуума някъде-най-вероятно.
Добре колега. Кажете ми как да се насоча и къде да проверявам първо за да не дазкачам цялата кола?Има ли уязвими места да изпуска някъде тоя вакум?

-
lion_heart002
По трудния начин почваш.Разкачаш вратите една по една и запушваш маркучето на всяка която пробваш,ако след една разкачена и запушена врата продължава да изпуска като надуеш с уста откъм компресора-то проблема не е там,следователно закачаш я както си е била и минаваш на следващата и така докато не намериш къде е проблема!
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Като запуша маркучето на вратата която пробвам и отида да надуя от зад на компресора, какво трябва да се случи? Днес пробвах без да свалям никакви маркучи да надуя отзад на компресора но само помръдна машинката която затваря и отваря капачката на резервоара.
-
lion_heart002
low_creep написа:Като запуша маркучето на вратата която пробвам и отида да надуя от зад на компресора, какво трябва да се случи?
Ще се случи следното:
Вариант А:Ще можеш да надуеш въздух,тоест ще видиш,че проблема не е във въпросната врата!
Вариант Б:Няма да можеш да вкараш въздух в маркуча,тоест изпускането е именно в байпаснатата врата някъде!
Оттам нататък вече мисля знаеш...
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз днес като се опитах да надуя с бая зор надувах и само машинката на капачката на резервоара се закл. и откл. Значи ли че там е проблема?
-
lion_heart002
Хм,интересно го описваш...Ако не си могъл да надуеш,то значи няма изпускане никъде!Другия вариант е да не ти стига силата да отключиш и заключиш колата така,макар,че аз съм пробвал и успявам,ако е така значи проблема си е в самия компресор-което е също вероятно!
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де но защо само машинката на капачката се задействаше 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”