Sashko_Trg написа:Със сигурност боята ми не е толкова зле, колкото на това субару, обаче тая тема във BMW форума е доста дълга и ще я чета когато имам време, ама колата ми един път е пастирана и не искам повече такива процедури, а другото което е че тоя сигурно ще иска майка си и баща си за едно пастиране, аз дадох 80 лева, тоя сигурно ще иска 200 лева, не случайно е пастирал колита на holywood звездите !
Сега - ако може малко да ти обясня защо са такива цените
за 80 лв - осраха ли ти я по твоите думи
сега като отидеш при човек,който цял живот с това се занимава , а не е просто поредния повярвал си , който купува една полир машина и кечета - и айдеееее пайсееееееееееееее - аз съм най-великия ..... и осере всичко щото е пълен аматьор , не знае , че понякога върху един автомобил се използуват препарати с до три степени разлика в силата на абразивност - според дебелината на лаковото покритие - остави другото ..... ако го попиташ какво е адхезия - ще ти каже , че е град в Абхазия примерно
че преди всяко търкане се прави едно цялостно почистване /поне два пъти миене + смола /
отам нататък е клечане под лампите - мерене и мислене къде какво и защо - с каква вакса , накрая с какъв финиш пепарат
повярвай ми - ако за един човек тази работа е призвание - и знам , че колата и нейният перфектен вид е негов сън , мисъл и удовлетворение от положеният труд
всяка цена тогава е оправдана - в цената освен на препаратите и тока и водата - и всички други консумативи е калкулирана и цената на знанията и уменията
Всеки може да ти нарисува картина общо взето , но не всеки може да се подпише долу в десния ъгъл - и творбата ти да е разпознаваема
та така стои въпросът с цената на тези услуги