Здравейте колеги. Не съм по писането , за това ще кача снимки сами да видите за какво става въпрос. Колата е в Сервиз за нова боя , ще е в 2 цвята черно и оранжево , както я нарисува колегата ZZZZZZZ . Издърпване на калниците и всичко друго ще си е оригинално само ще се пусне и малка козирка на задният номер . Взел съм и нов мотор 1.8 16v KR но ще го слагам лятото първо ще се работи по външния вид и по интериора. Това е от мен за сега .Колата е в семейството ни от 1996 г. бил съм на едва 8 годинки беше на дядо ми , и от малък много я исках и за жалост миналата година дядо ми почина и я преписа на мен . Сега искам да я направя да я изпипам от всякаде и да и се наслаждавам,тази кола за мен е безценна и не мисля да я продам докато не се разкапе напално, но това няма да го позволя
Последна промяна от liokooo на Вто 09 окт 2012 17:19, променено общо 12 пъти.
а това трябва да е крайният резултат по рисунката на колегата ZZZZZZZ само праговете няма да са като на рисунката скоро ще пусна и снимки в процес на работа колата се прави в Димитровград в един от най-добрите Тенекеджийски Сервиз Димитър Пенев