nayden_n написа:PL-16v написа:Абе колега какъв пример даде тиКажи ми честно
На това само карбоновия капак му струва повече отколкото тази 3-ка дето си си я сложил на аватара
Колегата иска със минимални средства да вдигне малко мощноста и става без никакъв проблем
Ще споделя аз как ги правя нещата пък той сам да си преценява
Почистване на главата от гадния нагар до положение лъскаво шлаифане на главата 0.6 метална гарнитура оригинална на 1.65 хубави свещи изпускател 4-2-1 хубав чип за компютъра и всичко това + олекотен маховик в комплект със къси скорости води до една много приятна евридеика а резултата на диното в хеед е около 130 коня на гумите + - много малко
Давам пример с дизайна на двигателя ( setup ) , ясно е че не ти са ясни нещата . Аз му предложих да си направи само ремап , но не . Еми с пръдня боя не става . И ко викаш колко е разликата между 130 на колелата и 275 на мотора
![]()
П.П. Не си ми колега , карбоновия капак е за да е по лек и пази да не пръска масло навън , коне не дава !
Верно ли аз мислех че карбоновия капак дига 13 коня
Примери от интернет много дай пример да видиме ти как ги правиш нещата че като гледам си сериозно Гуру в тунинг средата 
Кажи ми честно
Колегата иска със минимални средства да вдигне малко мощноста и става без никакъв проблем 

), евала и за всички модификации за който много хора в този форум не са и чували, но този подход е оправдан само при създаване на състезателен агрегат а не ежедневна кола.
тази някоя дреболия каква ли е ?