Покупка на vw sharan ??

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Покупка на vw sharan ??

Мнениеот kris11 » Съб 04 фев 2012 19:51

pa4oni написа:[
Сигурен съм в това за икономичността, ами вървежа на печките спрямо вас колегите на метан ?

Мога да ги дърпам желаещите не ми пречи "нито акъл нито образование" :D с 2,8 VR6 мотора съм[/quote]
Най- добре е при поне минус 15 гр като замръзне нещото , на което му казват нафта. Е разбира се , ако е запалила печката преди дръпката де :Mr Green Fun

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Нед 05 фев 2012 10:08

kris11 написа:Най- добре е при поне минус 15 гр като замръзне нещото , на което му казват нафта. Е разбира се , ако е запалила печката преди дръпката де :Mr Green Fun

Много филми гледате двамата ми се струва mhihi :screwy

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 05 фев 2012 13:24

ilkomuhata написа:
kris11 написа:Най- добре е при поне минус 15 гр като замръзне нещото , на което му казват нафта. Е разбира се , ако е запалила печката преди дръпката де :Mr Green Fun

Много филми гледате двамата ми се струва mhihi :screwy

абе не е така ,ама . Пресни случаи - познат след зареждане на нафта с Дожд рам нов на 1 г дизел ,както кара с 120 по магистралата от Шумен за Варна при под минус 15 гр. така спира.Докараха го с пътна помощ - сервиз Познатия разправя, че са източили нафтата от резервоара .По негови думи имало 10 вода.
В петък пак същите проблеми , ноози път в града.
2010г при голямата буря и студ и аз бях потърпевш.При минус 18 локомотива не ще да запали. Поливах пластмасовия горивен ф-р с гореша вода -полна никаква .Добре, че напече слънче и беше на огрявано място.Оставих я с отрен капак и така от 8:15 до 11:30 часа. Отново с процедурата с горещата вода и запали - веднага долям бензин в нафтата .

al3x4o
Автомобил: Audi A3 8p
Двигател: BKD 2004

Мнениеот al3x4o » Пон 06 фев 2012 7:42

Абе слагайте добавки и няма да замръзва мойта никога не е мръзнала.... Докато за дръпката с ВР6 ако е някоя 110 с чип мисля, че ще се случи нещо доста интересно 8) .... Но всичко трябва да се види и докаже... а на галаксито не слагаха ли макс. 2.3 мотора бензиновия ?

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Пон 06 фев 2012 14:43

Никога не ми е замръзвала нафтата,добавки не съм сипвал никога.Дори на големите студове сега на -22C не замръзна,но хората казват:никога не казвай никога :mrgreen:

Потребителски аватар
wetrelaks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wetrelaks » Съб 11 фев 2012 9:37

wetrelaks написа:Здравейте колеги , имам пасат 92 но ми е вече малък . Спрях се на шаран от 97до 99 година . Малко са грозни но за със седен места и са сравнително ефтини за подръжка (не е като 2-ката пасат ).Препоръчват ми дизелов вариант 90 или 110 коня но има много въпросителни точно колко коня . Ако е нов внос ми обясниха че ако е от Италия ще е със изтормозен мотор ,ако е от Австрия ,Германия , ще е гнил . ДАЙТЕ СЪВЕТ ,ИЛИ АКО ИМАТЕ ОПИТ С ТАЗИ МАРКА КЪМ КАКВО ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ. Парите които мога да вложа са максимум 4000 лв.

Колеги,взех си една алхамбра бензин 2000куб. ,115 к.с. газ бензин ,99 г. с климатроник,прилични зимни и летни гуми . Сега ще видя дали ще мога да се справя с подръжката . Ако имам проблеми ще питам .Снимки ще кача като я снимам .

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”