Въпрос относно централно на Голф 4 99 година
- ivo_sn
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно централно на Голф 4 99 година
Не знам при вас как е, но днес забелязах, че при заключване на колата от вътрешната страна чрез бутончето което е до бутоните за ел. стъклата всички врати се заключват освен шофьорската. Лостчето влиза навътре със всички останали и после изскача само. Като я заключа от външната страна няма проблем... Така ли трябва да е или има някакъв шроблем?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно централно на Голф 4 99 година
Имаш проблем. Най-вероятно студена спойка в шофьорската врата.
Ако не държиш да ти се заключва вратата, може да си седи така.. ако имаш пък към София - иди при този човек да ти го оправи
Ако не държиш да ти се заключва вратата, може да си седи така.. ако имаш пък към София - иди при този човек да ти го оправи

-
Христо Стайков
- Автомобил:
- Двигател:
Имаш проблем колега,при заключване и четирите бутона трябва да останат в заключено положение,поне при мен е така.Нека споделят и други колеги,но мисля,че съм прав.
-
VALENTINO87
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
от външната с ключа ли заключваш?Явно има някакъв проблем с централното
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
icefire написа:Имаш проблем. Най-вероятно студена спойка в шофьорската врата.
Това е правилният отговор на въпроса ти! Имах същия проблем...
- ivo_sn
- Автомобил:
- Двигател:
Къде е тази студена спойка? Може ли малко повече информация? Вече два пъти за един месец си намирам колата без грам ток в акомулатора а той е само на 1 година... Може би от там ми идват и проблемите с акомулатора 
- kostenskia
- Автомобил:
- Двигател:
проблема ти е в модула на централното-смени го с ново-принципно при работе6т нормално модул се заклиу4ват и 4 врати
-
VALENTINO87
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
а за акумулатора колега,възможно е да е от студа,ако говориш за последния един месец
- ivo_sn
- Автомобил:
- Двигател:
VALENTINO87 написа:а за акумулатора колега,възможно е да е от студа,ако говориш за последния един месец
е вярно студ ама влизам давам на контакт никакви лампи не свтват по таблото и като замерих уреда ми показа едни 2,5V... там от където взех акомулатора гледаха мериха и казаха че нямало оттечки... и си мисля да не би при заключено положение да прави някакви мизерий и да ми прави някаква консумация
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_sn написа: и си мисля да не би при заключено положение да прави някакви мизерий и да ми прави някаква консумация
Вземи един мултицет и премери имаш ли утечки. Иначе гадаеш. Но това е друг проблем, който едва ли има общо със студените спойки. Започни да търсиш проблемите един по един, започвайки от утечките. След като премериш тока, който ти дърпа от акумулатора след като заключиш колата, пиши отново. След това ще търсим причината. В 90% от случаите виновник е радиото или алармата.
След като оправиш този проблем, минаваш на по-маловажния въпрос: Студените ти спойки във вратата.
Ето как изглежда проблемът:

А ето как се решава:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1542461

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Има я тази опция,ако колата е бутана с VDS pro...
Пробвал ли си дали имаш тази функция като задържиш копчето на дистанционното,дали вдига стъкла?
Ако я имаш тази екстра...ясна работата!
Пробвал ли си дали имаш тази функция като задържиш копчето на дистанционното,дали вдига стъкла?

- ivo_sn
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:ivo_sn написа: и си мисля да не би при заключено положение да прави някакви мизерий и да ми прави някаква консумация
Вземи един мултицет и премери имаш ли утечки. Иначе гадаеш. Но това е друг проблем, който едва ли има общо със студените спойки. Започни да търсиш проблемите един по един, започвайки от утечките. След като премериш тока, който ти дърпа от акумулатора след като заключиш колата, пиши отново. След това ще търсим причината. В 90% от случаите виновник е радиото или алармата.
След като оправиш този проблем, минаваш на по-маловажния въпрос: Студените ти спойки във вратата.
Ето как изглежда проблемът:
А ето как се решава:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1542461
Оттечки вчера нямаше, но не се сетих да проверя при заключени врати... днес ще пробвам и ще пиша довечера какво е станало
- ivo_sn
- Автомобил:
- Двигател:
deversant написа:Има я тази опция,ако колата е бутана с VDS pro...![]()
При включване на алармата ако са пуснати си ги вдига, но това не на фабричната а на допълнителната която е сложена.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”