Polo 6N1 AEV - Проблем със загряване?
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Polo 6N1 AEV - Проблем със загряване?

- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Ами явно да. Но се чудя ако сменя термостата дали тази стрелка ще вземе да работи ,защото сега карам 1 час (примерно) и стрелката си е в положение се едно не е запалена колата изобщо(подпряна стой на колчето) 
Ами колега ... Беше оригиналния ... На 235000 километра как да не види зор ... Сменяй термостата и взимай Wahler те са най-добри ... Хубавото е,че твоя е като моя от тези които са целите метални,а не от другия тип черната и некачествена пластмаса ... Колегите сменят по няколко,защото техните са от другия тип,а не изцяло металните 
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
ivo91 написа:Ами колега ... Беше оригиналния ... На 235000 километра как да не види зор ... Сменяй термостата и взимай Wahler те са най-добри ... Хубавото е,че твоя е като моя от тези които са целите метални,а не от другия тип черната и некачествена пластмаса ... Колегите сменят по няколко,защото техните са от другия тип,а не изцяло металните
Колега за цена нещо да ме ориентираш?
Взех го за 22 лева от Ауто Плюс-а в Ловеч.В Стара Загора най-много да го намериш с 2-3 до 5 лева горница-зависи от търговците 
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Аз за Голфа същия го взех за 18лв. но за Полото не знам колко ще е .
Имате ли Ауто Плюс в Стара Загора?Провери там ако имате аз съм много доволен от тях до момента 
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги нищо не стана
Значи онзи ден когато бяха - температури се ядосах и закарах колата да сменят термостата при едни "пишман майстори" . Взех колата после и последствията бяха такива: Колата пак не може да загрее в движение от 7-8км. не мръдна тази стрелка изобщо. След това на място поработи 5-6мин. и се качи до към 70 градуса, но като тръгнах и веднага взе да пада стрелката към 0 градуса и там си остана. Сега парното духа някакво такова марно. Термостата е някакъв измислен ми се струва защото майсторите са го купували от "Хтисто Колев Ауто"
Дайте съвет от какво може да става това нещо
Значи онзи ден когато бяха - температури се ядосах и закарах колата да сменят термостата при едни "пишман майстори" . Взех колата после и последствията бяха такива: Колата пак не може да загрее в движение от 7-8км. не мръдна тази стрелка изобщо. След това на място поработи 5-6мин. и се качи до към 70 градуса, но като тръгнах и веднага взе да пада стрелката към 0 градуса и там си остана. Сега парното духа някакво такова марно. Термостата е някакъв измислен ми се струва защото майсторите са го купували от "Хтисто Колев Ауто"
Дайте съвет от какво може да става това нещо

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами изводът е, че има проблем. Може тоя, дето си го купил, да не е читав, примерно. Отиди при други майстори и ги помоли като демонтират термостата да видя дали е тоя, който си дал на предишните. То остава и от термостати да искат да спечелят пари и направо

- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно е ,че колега от форума каза ,че термостата на това Поло 1.4 60к.с. е като на Голф3 1.8 тоест да е като иглен клапан какъвто е на голфа. А тези майстори ми бяха сложили стария в кутийката на новия и имаше една пружина само с едно като нацепена пластмасова черна тапа 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
low_creep написа:Интересно е ,че колега от форума каза ,че термостата на това Поло 1.4 60к.с. е като на Голф3 1.8 тоест да е като иглен клапан какъвто е на голфа. А тези майстори ми бяха сложили стария в кутийката на новия и имаше една пружина само с едно като нацепена пластмасова черна тапа
Защо е нужно да ходиш по майстори, като тоя термостат се сменя сравнително лесно, дори пред блока??? Не ти трябва нито канал, нито нищо
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Колега по принцип аз си ги правя тези работи но в - градуси не ми се излиза на вънка изобщо. Ама сега станах пишман каде си дадох 20-то лева 
А някой със сигурност може ли да ми каже какъв е последно термостата на Полото 1.4 60к.с. 97г. ?

А някой със сигурност може ли да ми каже какъв е последно термостата на Полото 1.4 60к.с. 97г. ?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”