Издирвам една кола !
- gogata1982
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: 1995 - 101
- Контакти:
Издирвам една кола !
колеги проблема е голям ...преди около година продадох една кола и понеже съм прекалено доверчив оставих прехвърлянето за по натам за да облекча купувача ! Обаче...купувача се оказа прекупвач взе колата направи минимален ремонт и я продаде ! Новия собственик се свърза с мен , но по всичко личи че и той няма желание да оправим документите ....обажда се ..ама проблеми ..ама нямам пари ...и това вече една камара време ! Големия талон си седи при мен и все мисля да ходя да я пусна за издирване ама нали сме хора ...хайде ще изчакам още малко ...той човека ще се обади ...ама срока му изтече ! Тази тема е последен шанс да намеря автомобила къде се намира и да оправим документите ако не ...може да се сърди само на себе си новия собственик !
Ако някой види този автомобил моля да каже на собственика да се свърже с мен или в противен случай ще остане без нея ! Търпението ми се изчерпа и търся връзка с човека !
колата до колкото знам е в същия вид само има монтирана газова уредба !
Благодаря предварително !
0887373649 / 0877682415 Георги
Ако някой види този автомобил моля да каже на собственика да се свърже с мен или в противен случай ще остане без нея ! Търпението ми се изчерпа и търся връзка с човека !
колата до колкото знам е в същия вид само има монтирана газова уредба !
Благодаря предварително !
0887373649 / 0877682415 Георги
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Издирвам една кола !
Пускай за издирване,ако не знаеш къде да намериш този който я кара в момента!Или можеш да си навлечеш големи неприятности.Най добре да намериш този първия дето си му я продал да намериш сегашния.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
колата все още в софиа ли се кара
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
колата не се пуска за издирване а се подава жалба за обсебване казваш на кварталния си или там пти когото те пратят абе старши дадох му колата да иде до еди каде си и не ми я връща , и си готов ще ти я намерят само че е хубаво да знаеш даните на тоя които я кара поне 3-те имена измисли си как сте се запознали и как си му дал колата и си готов, прибираш си я и я караш на вторични
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
williams_vn написа:колата не се пуска за издирване а се подава жалба за обсебване казваш на кварталния си или там пти когото те пратят абе старши дадох му колата да иде до еди каде си и не ми я връща , и си готов ще ти я намерят само че е хубаво да знаеш даните на тоя които я кара поне 3-те имена измисли си как сте се запознали и как си му дал колата и си готов, прибираш си я и я караш на вторични
може и на части тук в форума

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно еpredat0r написа:софиа

- gogata1982
- Контакти:
колата беше в Пазарджик ,но сега е в някакво село ...кара я възрастен човек който е горски само това знам !! имам му някакъв телефон който е изключен от 1 месец ...! Човека който купи колата от мен се намира в Англия и нямам негови кординати ....та общо взето ще си я търся по законов ред !
а темата беше не за да ме плюете как съм си дал колата а молба ако някой види колата да ми каже къде се кара ...ако познава сегашния собственик да му предаде ..така че моля ви без глупави коментари
а темата беше не за да ме плюете как съм си дал колата а молба ако някой види колата да ми каже къде се кара ...ако познава сегашния собственик да му предаде ..така че моля ви без глупави коментари

- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ако се сетиш кое е Пазарджишкото село може да направя един кръг да поогледам
успех 

- gogata1982
- Контакти:
аз нямам идея кое е иначе паля колата и отивам ....един приятел беше на почивка в Рибарица и на връщане е видял голфа до някаква гориста местност паркиран ама не се знае точно в кой район не може да се сети !
- gogata1982
- Контакти:
вторник колата отива за издирване 

gogata1982 написа:вторник колата отива за издирване
не претендирам да см прав, защото само съм чел по такива теми, но да я пуснеш за издирване не е баш толкова лесно. Ако излъжеш, че е крадната, после ще те питат защо така, ако излъжеш, че само си я дал за малко- пак лъжеш и пак ще имаш ти проблем- все пак полицията не е институция да ти служи лично на теб, че не си си свършил работата както трябва и дай сега да ти я търсят те. Вината е твоя. Просто ти го казвам да си провериш нещата преди да пишеш жалбата, за да не си създадеш сам проблеми
- gogata1982
- Контакти:
проверил съм как седят нещата колега при отказ за смяна на собственост имам право да я пусна за издирване и при 1-во спиране на автомобила от органите същия ще бъде конфискуван и прибран в най близкото РПУ и докато не отида да се разпиша на място няма да бъде дадено никой да пипа колата 

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
както ти писах малко по горе отиваш при кварталния или както там доиде при теб и тои да ти обясни има начин да се намери колата и по законен начин да си оправиш бакиите
- gogata1982
- Контакти:
даа вторник ще ходя да се занимая с тази неприятна задача !
грешката си е изцяло моя това го знам обаче не разбирам такива хора даваш им време да си оправят нещата ...обаждаш се 100 пъти да подсещаш и подканяш ....правиш всичко за да станат нещата с добро а те ти с...т в устата !! ами като не става така обръщам дебелия край на сопата и ...
мерси за мненията и помощта колеги
грешката си е изцяло моя това го знам обаче не разбирам такива хора даваш им време да си оправят нещата ...обаждаш се 100 пъти да подсещаш и подканяш ....правиш всичко за да станат нещата с добро а те ти с...т в устата !! ами като не става така обръщам дебелия край на сопата и ...
мерси за мненията и помощта колеги

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Приятел,това ще ти е за урок! Сигурен съм,че повече няма да дадеш така кола... Пари за нотариус няма да има,кола ще ми купува,писнало ми е от такива цървули! Трябвало е да му кажеш да върви на.... още тогава.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”