пассата е 1991г 1.6 бенз
и дали е възможно да съм одарил клапан?
и дали е възможно да съм одарил клапан? SLaM4o написа:Здравейте вчера превъртях зъб на ангренажа някой може ли да ми каже на къде трябва да са белезите?
пассата е 1991г 1.6 бенз![]()
и дали е възможно да съм одарил клапан?

. Дали някой майстор преди това е въртял делкото genov1 написа:Колеги гледам че темата е малко стара, но и на мен ми предстои зацепване на ангренажа и да попитам. Та отварям си аутодата, гледам си белезите, всичко добре уж, ама като наглася палеца на делкото да дойде на белега там на първи цилиндър, белегът на зъбното колело на междинния бяга. Дали някой майстор преди това е въртял делкото
. Според мен по-меродавно е да се гледа белега на делкото. И като се нагласи така губи ли се старата центровка на запалването, че преди бях го врътнал делкото на 14 предварение да върви на метан
Та кое трябва да гледам, белега на делкото или на зъбното колело. Нека който е запознат да сподели

както и да е, в сила остава първия ми въпрос pas1.8mi написа:Гледай си белега на Делкото!Да разбирам ,че си разглобил вече капаците за Ангренажа?
pas1.8mi написа:Интересно как ще му прескочи само Паразитния,ама айде...!
.Аз бях при майстора и гледах.Това се случи когато температурата тука в Пловдив беше -24.4!Сутринта запали все едно е -2 градуса и след 8-10 километра каране просто угасна на пътя и пследва 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта