Теч в купето Поло 2004
- valentin30
- Автомобил:
- Двигател:
Теч в купето Поло 2004
Здравейте колеги ,имам един проблем ,който не е рядко срещан .Влиза вода в купето от страна на шофьора и зад него .Колата е Поло 2004 . Пробвах какво ли не- махах корите на земята - не е теч от тръбичката за задна чистачка (пръска нормално ,маркучът е навсякъде сух ) .Чистих под пластмасата на чистачките - уплътнението перфектно залепва на прозореца .Тапите под купето са си на мястото .Просто се изчерпах откъде влиза вода ?Моля за някакви идеи и съвет .
- mitko 82
- Автомобил: vento VR6
- Двигател: AAA 1996
Re: Теч в купето
колега провери уплатненията на вратите.проблема най вероятно е там.няма значение че изглеждат здрави най верятно са изгорели от времето.
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
колега имаш ли шибедах? ако имаш си провери тръбичките за извеждане на водата му извън купето има 2 отпред и две отзад отиват може те да са запушени и да прелива 
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си си разглобявал някога вратата и не си залепил обратно изолацията под кората от там ти влиза вода между вратата и кората, се стича точно там, където казваш. При мен дори след като залепих тези уплътнения пак тече малко. Така са направени,че тези дунапренени изолации са единствената преграда за водата, която си тече от вътрешната страна на вратата...
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
виж уплътнението на стопа при мен от там влизаше вода
- valentin30
- Автомобил:
- Двигател:
За стопа отзад ли говориш .те са закачени на едно винтче с глупаво уплътнение .но чак пък толкова вода да влезе оттам .Възможно ли е да е от жилото за капака ?
-
dex_trous
- Автомобил:
- Двигател:
Здр. колега!
И аз имах проблем с теч, но в багажника и какво ли не правих лепих стопове и т.н.т.
И накрая хванах жената с едно канче и няколко кофи вода, да ми полива отвън, а аз разглобих отвътре всичко и влязох отзад. Та така видях от къде е.
Само така опитай и то ще си покаже.
Късмет!
И аз имах проблем с теч, но в багажника и какво ли не правих лепих стопове и т.н.т.
И накрая хванах жената с едно канче и няколко кофи вода, да ми полива отвън, а аз разглобих отвътре всичко и влязох отзад. Та така видях от къде е.
Само така опитай и то ще си покаже.
Късмет!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”