znainainai написа:Карам със I.G.A.T продават го в разфасовки по 1,5л на -72*. Много съм доволен от тази марка.

Milanski написа:Какво ще кажете за антифриза от бензиностанции Лукойл , аз го ползвам вече 2 години и нямам проблеми с него .
Milanski написа:Какво ще кажете за антифриза от бензиностанции Лукойл , аз го ползвам вече 2 години и нямам проблеми с него .

а тази зима карах колата с вода и налях 1 литър концентрат който го дават за -30 който струваше 2 лв източих малко вода и долях концентрата когато беше -18 градуса стъда така да го нарека не беше замръзнал и аз се учудих чак защото очаквах да замръзне понеже е менте но се оказа хубаво менте мисля че беше Ferlline не съм сиг дали така се пишеше но за следващата зима ще си сложа от червения антифриз и се надявам повече да не пипам течноста в охладителната система 
zfa159 написа:znainainai написа:Карам със I.G.A.T продават го в разфасовки по 1,5л на -72*. Много съм доволен от тази марка.
![]()
Ползвам го в сервиза от 3 години вече,както и на личните си коли и съм много доволен.Никакви проблеми,доста добре мие системата и не е по-скъп от другите.
HEPU
концентрат и го разредих на -30C от тогава 30'000 съм минал и разширителния съд седи чист а течността в него приятно синя.
MANNOL
и за сега е ОК.hitman0013 написа:zfa159 написа:znainainai написа:Карам със I.G.A.T продават го в разфасовки по 1,5л на -72*. Много съм доволен от тази марка.
![]()
Ползвам го в сервиза от 3 години вече,както и на личните си коли и съм много доволен.Никакви проблеми,доста добре мие системата и не е по-скъп от другите.
+1 и от мен, става въпрос за G12+ на марката.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: fory и 69 госта