PVC дограма
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
PVC дограма
ще сменям всички прозорци в къщи с 5 камерна PVC, ка-стъкло и тн, размери, пари всичко приготвено, но няколко познати ми споменаха, че до месец се очаквало цените да паднат, защото зимата нямало такова търсене. Искам да питам някои има ли представа дали нещата наистина са така, и за колко % горе-долу говорим, защото ако си заслужава
бих изчакал още месец ...

Според мен цената няма да падне главоломно, примерът е следният по което и време на годината да отидете при която и да е фирма винаги са в промоция и винаги бичат незнам си какъв процент надолу. Ценообразуването тук е меко казано особено. Както при коледни намаления и преди разпродажба, цените първо се вдигат с "Х" лв. и после правим главоломното намаление от 50% което всъщност обикновенно си е чисто увеличение с "У" лв.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Аз пък бих попитал защо си се спрял на ПВЦ дограма.
Аз Бих предпочел Алуминии с термо мост.
За колегата не знам, ам с тази цена на алуминия, която леко казано се попромени

мерси на всички, няма да чакам, ще я сменям сега, с енергиен кредит пак ще дойде 20% офф, но ще имам време да се затворя преди студовете
а защо ПВЦ
алуминиевата е необосновано скъпа, не толкова заради по-добрите си изолационни показатели, колкото заради цената на алуминия като материал /миналата година беша годината на стоманата, сега сме годината на алуминия
/
с други думи не ми се инвестира в "железо"

а защо ПВЦ
алуминиевата е необосновано скъпа, не толкова заради по-добрите си изолационни показатели, колкото заради цената на алуминия като материал /миналата година беша годината на стоманата, сега сме годината на алуминия

с други думи не ми се инвестира в "железо"

- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
Мда, и аз проучвах за кредит енергийна ефективност, ама е много бумащина и разправия (а и лелките в ДСК ме разубедиха).
А иначе да питам - запознати ли сте с ПВЦ дограмите на Ролпласт, и по-специално профилите Трокал? Вкъщи досега все Рехау слагаме, но днес ходих за оферта и излиза със 100 лв. по-евтино, та даже Трокал-а е 5 камерен, с/у 3 камерен Рехау
За вторите четох всякакви мнения - турски били, български (
), полски и нам още кви си... Трокала пък бил от Русия
, е разрових се и се оказа че там наистина се произвеждат профили, но 4-камерни. Все пак някой ако има по-задълбочени познания да сподели 
А иначе да питам - запознати ли сте с ПВЦ дограмите на Ролпласт, и по-специално профилите Трокал? Вкъщи досега все Рехау слагаме, но днес ходих за оферта и излиза със 100 лв. по-евтино, та даже Трокал-а е 5 камерен, с/у 3 камерен Рехау

Върни се в “ОФФ-Топик - други”