ivofordivo написа:Карат малко лудо,интересно е че не се удрят.Изпреварват отвсички страни.
И клаксона през 5 секунди

ivofordivo написа:Карат малко лудо,интересно е че не се удрят.Изпреварват отвсички страни.

Има определено време за година което дадено МПС може да прекара в Турция а ако иска може да влиза всеки ден В паспорта на квадратния печат си пише до кога можеш да стоиш с колата тамЧудомир написа:Andonov написа:...ако и двете превозни средства не са на един собственик, защото се тълкува като търговска дейност.ivofordivo написа:...разполагам с платформа и тегллещо МПС и двете са на едно и също име...
Тук май се имаше предвид теглещото и тегленото МПС да са на едно има, а не теглещото и платформата.
ivofordivo написа:Ще пътувам за Истамбул в Събота ако някой има нещо за каране натам сега е моментът.
Това няма такова каране където да съм ходил
По едно време се принудих да сляза от колата да ме пуснат в другата лента.Ако знае някой къде е кв."Аксарай",от влизането ни в Истанбул,ни трябваха 2часа и 30мин.да стигнем до там!Това за толерантност и колегиалност,забрави
Когато не са на червено,никой не ти дава път като пешеходец.Според мен,руската рулетка е по сигурен начин да оцелееш на пеш.пътека!Просто тръгваш и се молиш да спрат
.Спират,много са бързи
Иначе Истанбул е хубав град,но Константинопол е бил величествен по оно време.Турците са успели да разрушат Балканския РИМ!!!Оставили са само това дето им трябва:водоснабдяването на града!Цени като в БГ дори за някои неща,по евтино заради ниската цена на лирата в момента.Общо взето заслужава си да се види!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта