DJU написа:хайде чакаме снимките вече монтирани на колата (Кефиш ме шти звънна)
Като се постопли времето ще ги сложа.То ще иска и реглаж и да се измие и колата(че в момента прилича на кочина и от вън и от вътре)

DJU написа:хайде чакаме снимките вече монтирани на колата (Кефиш ме шти звънна)
Bai Sando написа: но се замислям да сложа на всичките от най-свтлото
hooligan_6683 написа:Bai Sando написа: но се замислям да сложа на всичките от най-свтлото
ще стане доста добре llumar предлагат с ув защита и аз съм запланувал като се позатопли времето да и слагам на челния прозорец от най-светлото
vackooo написа:hooligan_6683 написа:Bai Sando написа: но се замислям да сложа на всичките от най-свтлото
ще стане доста добре llumar предлагат с ув защита и аз съм запланувал като се позатопли времето да и слагам на челния прозорец от най-светлото
Да това и аз съм го замислил,ама лумарското май е скъпичко
Bai Sando написа:Малко се бавя с монтажа на фаровете,но като изключим ужасния студ,и мотора се предаде.Взе да надува маркучите и се наложи сваляне на кратуната,шлайф-майф напасване на клапани,гумички...ужас.Добре,че майсторчетата барат сръчно и за 24 часа колата пак е в гаража ми и работи по тихо от всякога
radi_nrj написа:Bai Sando написа:Малко се бавя с монтажа на фаровете,но като изключим ужасния студ,и мотора се предаде.Взе да надува маркучите и се наложи сваляне на кратуната,шлайф-майф напасване на клапани,гумички...ужас.Добре,че майсторчетата барат сръчно и за 24 часа колата пак е в гаража ми и работи по тихо от всякога
Сандо, да не ти е запекла клапата в капачката на разширителния съд. Моето ABD роди по тоя начин точно заради тая капачка.
ZeroCool написа:Ако я продадеш тая кола някога ша та убия
Потребители, разглеждащи този форум: krisaliks и 15 госта