Декоративни решетки на брнята
- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Декоративни решетки на брнята
Добър вечер колеги! Наложи ми се да ги махна тези решетки които се намират под халогена и мигачите на броянта, но немога да си ги сложа обратно... опъват ми се. Махнах ги лесно, като ги натиснах навътре но немога да им намеря чалъма как да ги сложа обратно?
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Декоративни решетки на брнята
Разбрахме, че имаш решетки и броня.. до тук добре
Ако споделиш и на каква кола ще слагаш решетките - цена няма да имаш.. 
Ако споделиш и на каква кола ще слагаш решетките - цена няма да имаш.. 
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Декоративни решетки на брнята
Г3,Венто-еднакви са,поне по този начин "изпадат".Слагал съм ги от вътрешната страна на бронята,като загледаш "зъбчетата" ще се изясни.Ама за да не си сменят бронята
,им се прави една "екстра"-рапидка или нитче през тях-към бронята.Оригиналните са сравнително нетрошливи,но тези "афтърмаркет"(5-10лв) са кекави и не се закопчават добре,там задължително се осигуряват с нитачката.Иначе аз лично повече харесвам "изчистена" броня,ама си е играчка и място за мигачите трябва да се намери...
,им се прави една "екстра"-рапидка или нитче през тях-към бронята.Оригиналните са сравнително нетрошливи,но тези "афтърмаркет"(5-10лв) са кекави и не се закопчават добре,там задължително се осигуряват с нитачката.Иначе аз лично повече харесвам "изчистена" броня,ама си е играчка и място за мигачите трябва да се намери...