та ще паля багера по късно да я зимам
Падна сняг - блъснаха ме... :(
- Tyan
 - Ън Мън
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Късмет и безаварийна в кофти времето .....  аз десет минути преди да завали изрекох култовата реплика " Тази зима сняг няма да има" а пък преди няколко седмици спуках едната от 2 те ми чисто нови зимни гуми с 2 см грайфер и сега имам една без другарче.... задните също са зимни от същата марка същия модел и ги сложих отпред ма са наполовина изтрити и се хлъзгааааа .... много ме е яд ...

- vw_golf_2_Memphis
 - Автомобил:
 - Двигател:

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:09, променено общо 1 път.

- pinci
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Ееее не можах и аз да се размина без нищо и аз изядох един бордюр, но пък вече не ми пука, той в мойте ръце колко е ял!!!
Ма мноо хлъзгаво бе аз днес за около 50м от 20км/ч едвам спрях зад един тип, малеееее щях да се чувствам супер тъпо ако го бях ударил.
Изказвам искрени съболезнования на потърпевшите

Ма мноо хлъзгаво бе аз днес за около 50м от 20км/ч едвам спрях зад един тип, малеееее щях да се чувствам супер тъпо ако го бях ударил.
Изказвам искрени съболезнования на потърпевшите
BuGmaN написа:Абе какво става там при вас бре колеги, ние тука караме мотори днеска а вие си изпотрошихте колите патзаляйки сеза България ли говорите?
![]()
Да бе, тва в БГ ли е? Ние тука сърфове караме
Ама май идва и при нас. Ние много сняг нямаме, ама пък ледена пързалка колкото искаш.
Първия ден е най лошо-всеки се чуди как така колата не спираааааа, като до вчера ковеше.
Много внимателно-няма значение дали си със зимни или с предно или караш хамър-много внимателно.
- Pichaga
 - Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
 - Двигател: Z19DT
 - Контакти:

наистина вчера беше ад, минах през сточна гара и универиситета, както всеки ден направо полудях-някякви идиоти с летни гуми тип пистови карат ката за последно, а аз на 2-3 та...днес не е по-добре. Оставям колата пред офиса и тръгвам пеша по работа
успех и късмет на всички да не се сблъскат с някой левак

успех и късмет на всички да не се сблъскат с някой левак
- batmilko
 - Автомобил: Opel Zafira
 - Двигател: 1900 CDTI
 - Контакти:

на кулата верно беше бая пързалка, аз карах посока от цариградско към кулата и там нали е лек баир, та в най-лявата лента снега повечко и с предни зимни гуми на 2-3 пъти ми се случи едвам да мога да тръгна, а подадеш малко повече газ и започваш да въртиш на място, направо не ми се мисли ако се пробваш да спреш по спешност, просто няма спиране, 

- scuba
 - R.I.P. Holy Diver
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Снощи наистина беше АД, но днес (25.01) града е празен 
 При 200 катастрофи снощи, значи най-малко 400 коли не карат днес. Освен това хората които са взели книжки вчера, явно са се стреснали от леда и снега, и днес са с градския транспорт. И града - празен. Улиците - чисти... (поне главните). Хайде успех днес колеги и умната

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”